Traploper en trapbekleding bij tapijtspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Traploper

Traplopers en gestoffeerde of beklede trappen kopen in de regio Eindhoven
De traploper is terug van weggeweest en geeft absoluut een prachtige uitstraling voor uw entree. Bent u op zoek naar een mooie, in uw interieur passende traploper? Dan bent bij Profita aan het juiste adres. Wij beschikken nog steeds over het benodigde vakmanschap om uw trap perfect en naar uw wensen te stofferen.

Trap stofferen bij tapijtspecialist Profita in regio Eindhoven

De trap bekleden met een traploper geeft een zeer persoonlijke en smaakvolle toevoeging aan uw interieur. Met de grote keuze dessins zult u zien dat er voor elke trap wel een loper te vinden is. Zowel rechte- als draaitrappen kunnen gelegd worden met een door u uitgekozen loper of bekleed worden met een mooi tapijt.

Traplopers bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Wilt u uw trap laten bekleden met vloerbedekking of een traploper? Een gestoffeerde trap oogt mooi en is veilig. Wanneer u traplopers wilt kopen in de regio Eindhoven of uw trap wilt laten stofferen met tapijt, dan bent u bij Profita aan het juiste adres. Wij bekleden uw trappen perfect, alsmede uw bordes, gang of overloop met bijpassende vloerbedekking. Zo krijgt u een compleet nieuw trappenhuis helemaal in stijl.

Trapbekleding bij tapijtspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

De traploper heeft een traditionele uitstraling, zowel in klassieke als in moderne interieurs. Bij Profita vindt u een grote keuze uit verschillende stijlen, kleuren en dessins traplopers en vloerbekleding voor het bekleden van trappen. Hierdoor kunt u bij ons altijd de juiste keuze maken die bij uw smaak en ideeën aansluit.

Trap bekleden bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

De merken traplopers en vloerbedekking die u bij ons vindt voor het bekleden van trappen, zijn allemaal van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld Louis de Poortere. Een gestoffeerde trap wordt namelijk intensief gebruikt, dus daar wilt u een goede kwaliteit vloerbedekking of traploper voor uitzoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen onze tapijtspecialisten u goed en graag met het uitzoeken van de voor u beste kwaliteit.

Trapneuzen bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Is uw trap van hout, steen of metaal en wilt u er een persoonlijk accent aan toevoegen? Een traploper biedt de oplossing om uw trap juist dát persoonlijk accent te geven. Bovendien is het lekker warm voor de voeten en biedt het meer grip, waardoor de kans op uitglijden vermindert. Uiteraard hebben wij naast lopers ook trapneuzen in ons assortiment en stofferen wij trappen ook met vloerbedekking.

U kunt ook vloerbedekking laten verwerken tot een sfeervolle loper. Indien u kiest voor een volledig gestoffeerde trap, bestaat de mogelijkheid om alleen de traptreden te stofferen, heel de trap inclusief stootborden te bekleden of de gehele trap: tredes, stootborden en zijkanten te stofferen.

Gestoffeerde trap bij tapijtspecialist Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Onze traplopers zijn gemaakt van zuiver scheerwol en bieden een zeer lange levensduur. Een mooie traploper van goede kwaliteit geeft een prachtige uitstraling aan de hal, zeker in combinatie met een mooie traproede.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag om tot de voor u juiste keuze te komen. Wij voeren o.a. de bekende merken Brink en Campman en Louis de Poortere die een sterke en duurzame kwaliteit garanderen. De uitgebreide collectie kunt u in onze showroom tegen Eindhoven bewonderen.

Grote collectie traplopers bij tapijtspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Profita Wonen is een complete woninginrichter, dus voor bijpassende gordijnen of bijvoorbeeld een nieuwe hoekbank of boxspring bent u bij ons ook aan het juiste adres. Alles voor uw woning makkelijk combineren in 1 winkel.