Auping spiraalbodems en Auping spiralen bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Auping spiralen en spiraalbodems

Auping spiralen en spiraal bodems kopen in de regio Eindhoven bij dealer en slaapspecialist Profita Wonen. Bij ons vindt u vlakke Auping spiraalbodems, handverstelbare en elektrisch verstelbare spiralen. Een goede Auping spiraalbodem zorgt voor comfortabel slapen, iedere nacht weer. De komst van de Auping spiralen was een vernieuwende ontwikkeling. Auping past het ontwerp van zijn spiraalbodems steeds aan, om zo aan de hoogste kwaliteit te voldoen.

Ondersteuning
Een Auping spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning en veert altijd terug naar de originele positie. Een Auping spiraalbodem gaat jarenlang mee. Daarom biedt Auping uitgebreide garanties op hun spiralen.

Verstelbaarheid
De spiraalbodem van Auping is de ideale verstelbare bodem. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, namelijk vlak, hand verstelbaar en elektrisch verstelbaar. Met de matraskoppeling wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht, waardoor dit nauw aaneengesloten meebuigt en het matras niet kan verschuiven.

Ventilatie
Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 85% van de onderzijde van het matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Dit zorgt voor een goede ventilatie, waardoor de hygiëne en de levensduur van het matras optimaal blijven.

Auping spiraalbodem bij Auping dealer Profita in regio Eindhoven
Auping spiraalbodems en verstelbare spiralen

Een goede nachtrust begint met goede ondersteuning. De spiraalbodem van Auping zorgt voor een optimale ondersteuning voor nog meer slaapcomfort. Door al zijn eigenschappen is er nu voor iedereen het best ventilerende en passende Auping bed.

Auping elektrisch verstelbare spiralen en handverstelbare spiralen bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven
Perfecte twee-eenheid

In combinatie met een ventilerend Auping matras zorgt de spiraalbodem voor een uiterst frisse en comfortabele nachtrust. Deze spiraal is door zijn ventilerende eigenschappen de best luchtdoorlatende en hygiënische bodem. Door de open structuur van de spiralen wordt transpiratievocht ook nog eens op geheel natuurlijke wijze afgevoerd. Het matras kan door middel van matrasklikkers aan de spiraalbodem bevestigd worden, waardoor uw matras niet verschuift en gemakkelijk mee buigt met de spiraalbodem. Zo zijn de Auping bedden een perfect slaapsysteem.

Auping vlakke spiraalbodem bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven
Auping spiralen collectie

De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in een handverstelbare uitvoering en in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor 1-motorig, 2-motorig of 3-motorig. Ook kunt u kiezen voor een vlakke spiraalbodem. Alle Auping spiralen kunnen zelfstandig op poten staan of in een bed gelegd worden.

Auping spiralen 1 M 2 M en 3 M bij Auping dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Profita Wonen is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer in de regio Eindhoven

Onze slaapspecialisten zijn perfect op de hoogte waar uw nieuwe Auping bed aan moet voldoen. Omdat wij geen Auping Plaza zijn, krijgt u bij ons onafhankelijk merk advies, dus ook voor bijvoorbeeld Pullman of Tempur. Profita is een complete woninginrichter, dus bent u bij ons ook meteen aan het juiste adres voor bijpassende gordijnen, vloerbedekking of vloeren. Zo kunt u uw nieuwe slaapkamer direct combineren tot één mooi geheel. Voor uw gemak, alles onder één dak. En u kunt bij ons altijd gratis voor de deur parkeren. U bent van harte welkom!

Meer zien van onze collectie: Auping

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort