Marmoleum vloer bij vloerenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Marmoleum

Marmoleum vloeren van Forbo, makkelijk te combineren met uw interieur. Marmoleum vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en een marmoleumvloer geeft een warme sfeer aan uw woning.

Wilt u een nieuwe vloer? Heeft u al gedacht aan een Marmoleum vloer van Forbo. Wanneer u kiest voor een Marmoleum vloer, dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke grondstoffen als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Dit maakt een Marmoleum vloer zeer comfortabel en makkelijk in onderhoud. Marmoleum is hygiënisch, antistatisch en bacteriostatisch. Micro-organismen kunnen zich er onmogelijk op ontwikkelen. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Marmoleum vloeren bij vloerenspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren. Zowel effen Marmoleum als met een structuur. De vele variaties zorgen ervoor dat Marmoleum past bij elke stijl en interieur. Marmoleum is tevens verkrijgbaar in click varianten. Met Marmoleum click kan je geweldig combineren. Een vloer leggen die precies afgestemd is op uw wensen. Met de Marmoleum vloeren van Forbo creëert u gemakkelijk een strakke effen vloer of een vloer met een motiefje erin. U kunt de twee varianten ook combineren.

Profita heeft een groot assortiment van Marmoleum vloeren. U bent van harte welkom om eens rond te kijken in onze winkel. Onze Marmoleum specialisten kunnen u alle informatie geven over Marmoleum vloeren, het onderhoud en de ondervloeren ervan.

Ziet u op tegen alle bijkomende zaken en heeft u zelf geen tijd, gelegenheid of mogelijkheid? Wij nemen u al het werk uit handen. Wij verplaatsen meubels, verwijderen oud tapijt, we meten gordijnen, we hangen gordijnen en we leggen alle vloerbekleding / vloeren.

Meer zien van onze collectie: Vloeren en tapijt