Treca Interiors Paris bedden bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Treca Interiors Paris

Trakteer uzelf op een bed met op maat gemaakt comfort. Treca Interiors Paris nodigt u uit op fantastische nachten. Ontwerper van haute couture bedden sinds 1935. Ontdek de luxe van handgemaakte Franse Treca bedden en matrassen.

Geïnspireerd door de Franse modehuizen, biedt Treca Interiors Paris u de nieuwste ontwerpen, een exclusieve collectie luxe bedden en prachtige handgemaakte hoofdborden en matrassen. Ontworpen door de beste designers en gerealiseerd met Frans vakmanschap. U zult een ongekend comfort ervaren. Treca dealer Profita, aan de snelweg rond Eindhoven, presenteert u de Treca bedden Kate, Carat Brut en Cube Wide.

Treca Interiors Paris Carat Brut bed bij beddenspecialist Profita in regio Eindhoven
Op maat voor uw nachtrust

Bent u op zoek naar een bed van hoge kwaliteit, met luxe en comfort ? Wij nodigen u uit om onze Treca bedden op maat te komen bekijken en proef te liggen, zodat u deze zelf kunt ervaren. Wij geven u daarbij graag advies op maat, zodat uw bed volledig op uw wensen afgestemd wordt.

De keuze aan combinaties van bedbodem en matras biedt een veelvoud aan comfort typen, die zorgen voor de correcte ondersteuning en een aangenaam gevoel, passend bij uw lichaamsbouw en slaapgewoonten. Personaliseerbare matrassen van Treca zorgen ervoor dat u het comfort vindt dat bij u past.

Treca Interiors Paris Cube Wide bed bij slaapspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven
Steun

De luxe Treca matrassen Prestige IAS en Prestige Corpus zijn bij ons in de showroom tentoongesteld en kunnen naar behoefte getest worden. De Prestige matrassen zijn met de hand vervaardigd op basis van speciale pocketvering in verschillende stevigheidsniveaus, afgestemd op uw wensen. Deze matrassen worden gecombineerd met de geruisloze Treca motoren Supercad, Cad 3 en Trecaflex, die zorg dragen voor een soepele instelling, zodat u de ideale positie kan vinden. Het trecaflex systeem is door Treca gepatenteerd en zorgt voor een gelijkmatig comfort over de gehele bodem, aansluitend op uw lichaam.

Treca Interiors Paris Kate bed bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven
Aangenaam gevoel

Om het aangename gevoel van Treca bedden te versterken, zijn de meest nobele en rijke materialen geselecteerd. Natuurlijk of technisch, alle materialen zijn gekozen voor hun uitmuntende eigenschappen om een perfect slaapcomfort te garanderen.

Bedbodems trécaflex en supercad van Treca Interiors Paris bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Bedbodems Supercad en Trécaflex

De bedbodems met Trécaflex-vering bestaan uit meerdere soepele lagen latten op reeksen pocketveren. Deze bodems bieden u een maximaal comfort voor wel 5 verschillende slaaphoudingen. De bedbodem met Supercad is de eerste verstelbare bedbodem van Tréca Interiors Paris. Deze bodem zorgt ervoor dat u niet alleen optimaal kunt liggen, maar ook kunt zitten en ontspannen. Een bodem met veel comfortmogelijkheden dus.

Kwalitatieve bedden bedbodems en matrassen Treca Interiors Paris bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven
Natuurlijke en technische materialen

Er worden voornamelijk natuurlijke materialen verwerkt: frans linnen, kamelenwol, kasjmier, paardenhaar en zijde. Echter, om aan specifieke behoeften te voldoen, zijn er ook de technische materialen uit natuurlijke vezels: Ingeo (hypoallergene maïsvezel), Seacell (hypoallergeen zeewier) en Phytobiowol (hypoallergene wol behandeld met plantenextracten).