Varier Wing bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Wing™ balans

De Wing™ balans is een multi-functionele kantoorstoel die de gebruiker veel vrijheid geeft en uitnodigt tot bewegen. De Varier Wing™ balans is erg handig voor werk aan hogere tafels en zeer geschikt voor personen die veel voorover gebogen boven de werktafel 'hangen'. De combinatie van de naar voren kantelende zitting en de beensteunen, zorgt ervoor dat je altijd rechtop zit. Hierdoor blijft de ruggengraat altijd in de juiste, natuurlijke positie staan. De schouders, nek en benen worden zo ontlast en je kunt je zonder moeite op je werk blijven concentreren. Het kniekussen voorkomt dat men van de stoel afglijdt.

Varier Wing balansstoel bij zitspecialis Profita in regio Eindhoven

De Varier Wing™ bureaustoel heeft een instelbare gasveer. Zo is de Wing™ gemakkelijk aan te passen aan verschillende activiteiten, tafelhoogtes en persoonlijke voorkeuren. De been / kniesteun is ook los in te stellen op de gewenste hoogte. De Wing™ is instelbaar op zithoogte 52 cm tot 72 cm.

De Wing™ kan onder een tafel of bureau worden opgeborgen. De Wing™ balans van Varier neemt weinig ruimte in beslag en past gemakkelijk in bestaande interieurs.

Varier Wing ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Door de natuurlijke curve van de wervelkolom ontstaat minder druk op de wervelkolom en heeft u dus ook minder rugklachten en nekklachten. Door uw schenen te plaatsen op de scheensteun ontstaat er ook minder druk op uw onderrug. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

U kunt nu bij Profita de Varier Wing™ Balans online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De stofkleur zwart met de houtkleur zwart is nu uit voorraad leverbaar.

De Varier Wing™ online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Wing™ balans in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier