Hoofdkussens bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Hoofdkussens

Hoofdkussens van Auping, Silvana en Tempur. Kussens met ganzendons, eendendons of latex. Profita Wonen is erkend dealer van diverse topmerken hoofdkussens.

Samen met onze adviseurs bekijken we welk hoofdkussen nu voor u het beste geschikt is. Elk mens slaapt op zijn eigen manier. Zo heeft een rugslaper een wat hoger kussen nodig dan een zijslaper. Een zijslaper heeft juist wat meer stevigheid nodig. Wat belangrijk is om te weten, is dat een hoofdkussen uw wervelkolom de juiste ondersteuning biedt bij iedere houding.

Silvana hoofdkussens te koop en te ervaren bij ons in de winkel

Een hoofdkussen is de finishing touch van uw matras. Het Silvana support hoofdkussen is speciaal gemaakt om de juiste ondersteuning aan uw hoofd- en nekwervels te geven. Daardoor ligt u in de juiste houding, waardoor u nog beter uitrust tijdens uw slaap. Er is voor elk postuur een Silvana support hoofdkussen met de goede dikte en zachtheid voor uw lichaam. Uniek van dit kussen is de ingebouwde nekrol die het vervormen van het kussen voorkomt. Een goede hoofdkussen molton hoes verlengt de levensduur van uw waardevolle kussen. Normaal is een hoofdkussen 60/70. Silvana heeft echter speciaal voor de langere mensen onder ons de maat 50/70 gemaakt, zodat u comfortabel kunt liggen.

Donzen hoofdkussens

Een donzen hoofdkussen draagt bij aan een fijne nachtrust. Een donzen kussen biedt u luchtige ondersteuning voor uw nek/hoofd. De donzen kussens bij Profita Wonen zijn vaak antiallergisch behandelt. Profita heeft een eigen collectie aan donzen hoofdkussens voor u beschikbaar. Hoofdkussens van dons en veren hebben een goede vochtregulatie en zijn goed vervormbaar.

U kunt onze donzen hoofdkussens ook direct online kopen in de webshop!

Ergonomische en ondersteunende hoofdkussens

Tempur hoofdkussens zijn hypoallergeen. Het temperatuurgevoelige materiaal dat in Tempur kussens wordt gebruikt, wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Bij Profita Wonen treft u het gehele hoofdkussen assortiment van Tempur aan. U kunt zelfs onze hoofdkussens voor enkele dagen op proef nemen.

De Tempur hoofdkussens zijn ook online te kopen in onze webshop!