Leolux meubelen bij Leolux dealer Profita in regio Eindhoven

Leolux

Een goed zitmeubel, gemaakt door echte vakmensen, was in vroegere tijden een luxe die alleen de elite zich kon veroorloven. Dat is vandaag de dag gelukkig anders. Hoogwaardig comfort is voor veel meer mensen bereikbaar. Bij ons als Leolux dealer bent u, naast zitmeubelen, ook aan het juiste adres voor bijzettafels, salontafels en eetkamertafels van Leolux.

Leolux Lanah fauteuil bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Fauteuil Lanah

Deze draaibare fauteuil heeft een strakke en bescheiden uitstraling. U kunt er voor kiezen om de voor- en achterzijde apart te bekleden, zodat er een unieke combinatie ontstaat. Daarmee is fauteuil Lanah een mooie toevoeging aan uw woonkamer.

Leolux Scylla fauteuil bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Fauteuil Scylla

De Scylla fauteuil heeft vele kleine details in zich en is ontzettend perfectionistisch afgewerkt. Daarmee is deze fauteuil tijdloos en past die ook goed in ieder interieur. U kunt de fauteuil kiezen in de uitvoering met lage rug of hoge rug.

Leolux bank bora bora bij Leolux dealer Profita in regio Eindhoven

Bank Bora Bora

Een absolute revolutie, dat waren de Bora’s destijds. Design dat zo licht was en subtiel, dat was ongekend. Bora Bora en de hogere Bèta-versie zijn de ongewijzigde klassiekers, met een ultrahoog comfort, door de zachte armen en de ruggen die zich vormen naar uw lichaam.

Leolux Horatio bank met vele mogelijkheden bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Bank / hoekbank Horatio

Het bankenprogramma Horatio biedt vele mogelijkheden. De bank heeft een mooie lage rug en biedt tegelijkertijd ook nog eens veel comfort door middel van de draaibare rugsteun. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 3-zitsbank of een hoekopstelling in diverse maten.

Leolux Mayon bank bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Bank Mayon

De Mayon bank is een erg comfortabele bank met mooie verfijnde details. Deze bank is te verkrijgen in meerdere maten, waaronder een 2-zitsbank, een 2,5-zitsbanks, een 3-zitsbank, een 3,5-zitsbank en een poef. Heeft u liever een fauteuil of een combinatie van een bank met een fauteuil? Ook dit is mogelijk!

Leolux Felizia bankstel bij Leolux dealer Profita Comfotabel Wonen in Aalst Waalre

Bank Felizia

In Felizia brengt Leolux al haar kennis op het gebied van vormgeving en ergonomie samen. Dat ziet u aan de zachte rondingen, u voelt het aan de stevige zittingen en de kussens op de armen. Het resultaat: een uniek meubel met een toegankelijk design en een geweldig actief comfort.

Leolux eetkamerstoel Callas bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eetkamerstoel Callas

De eetkamerstoel Callas leent zich uitstekend voor expressieve keuzes. De voorzijde, de achterzijde en de poten zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak.

Leolux eetkamerstoel Gyon en eetkamertafel Tico bij Leolux dealer Profita in regio Eindhoven

Eetkamertafel Tico en eetkamerstoel Gyon

Eetkamertafel Tico kenmerkt zich door de vele mogelijkheden die deze tafel heeft. De juiste maat zit er gegarandeerd tussen, want er zijn 3 breedtes en 8 lengtes te kiezen. Daarnaast past u de tafel volledig naar uw smaak aan door een keuze te maken uit de ruime collectie materialen en kleuren.

Met de eetkamerstoel Gyon kunt u uw eethoek helemaal compleet maken. Kies er bijvoorbeeld voor om de binnenkant met een ander type materiaal of in een andere kleur te bekleden dan de buitenkant van de stoel. Het onderstel is ook te verkrijgen met glijdopjes of een draaivoet.

Leolux Selectstore van Lineo

In de showroom van Profita vindt u ook de Leolux Selectstore van Lineo met de nieuwste Leolux zitmeubelen. Lineo biedt u als Leolux dealer bij Eindhoven een grote collectie banken, tafels, stoelen en salontafels van Leolux. U bent van harte welkom om deze zelf te ervaren.

Klik hier voor de hele collectie Leolux van Lineo: Leolux