Boxsprings bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Boxsprings

Boxsprings kopen in de regio Eindhoven bij uw beddenspecialist winkel Profita Wonen. Boxsprings van Auping, Pullman, Tempur en Treca de Paris die u een heerlijke nachtrust bieden.

Boxsprings bieden u een luxe slaapcomfort om heerlijk in weg te dromen! Doordat een boxspring bestaat uit 2 op elkaar liggende matrassen, geeft het een zeer goede ondersteuning aan het gehele lichaam. Omdat wij diverse topmerken boxsprings in onze collectie hebben, kunnen onze deskundige medewerkers u altijd een onafhankelijk advies geven.

Luxe boxsprings Treca Interiors Paris bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden, waardoor u de boxspring helemaal naar wens kunt maken. U heeft keuze uit vele stoffen en kleuren, bijpassende nachtkastjes en de mogelijkheid om de boxspring af te maken met een hoofd- en/of voetbord. Alles om de boxspring zo goed mogelijk op uw slaapkamer af te stemmen!

Tempur boxspring bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook de keuze van het boxspring matras is belangrijk. Wij kunnen u diverse mogelijkheden van een boxspring laten ervaren: een harde of zachte kern, gemaakt van latex, pocketvering en binnenvering. Bij Profita Wonen vindt u een complete boxspring studio, waarin we diverse merken hebben staan. U kunt kiezen uit een boxspring matras met of zonder gestoffeerde omranding.

Auping boxsprings bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Door middel van een handig scharniersysteem kunnen onze boxsprings van Auping en Pullman deelbaar worden gemaakt. Wanneer u uw boxspring plaatst op een tapijt, dan worden er wieltjes onder geplaatst, zodat u deze gemakkelijk kunt verschuiven. Zo kunt u de uitschuifbare/deelbare boxsprings heel gemakkelijk opmaken of onder uw bed schoonmaken.

Pullman boxspring bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Een bijkomend voordeel van een boxspring is de hoogte. Dit maakt het makkelijker om uw bed in of uit te stappen. De meeste boxsprings zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Heeft u interesse of wilt u gewoon eens komen uitproberen? U bent van harte welkom.

Tempur boxsprings bij beddenspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Topmerken boxsprings

Bij ons vindt u boxsprings van de topmerken Auping, Pullman, Tempur en Treca de Paris. Bezoek onze beddenzaak bij Eindhoven en ervaar zelf het comfort.

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Meer zien van onze collectie: Pullman boxsprings

Meer zien van onze collectie: Tempur boxsprings

Meer zien van onze collectie: Treca de Paris boxsprings