Varier Peel Club bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Peel™ Club

De vereenvoudigde versie van de Peel™, dat is de Peel™ Club. De Varier Peel™ Club maakt van zitten een plezierige activiteit, omdat hij je meteen op je gemak stelt. Het comfort is dan ook van hoge kwaliteit. De Peel™ Club maakt een helder statement voor een nieuwe manier van zitten waar design en comfort elkaar ontmoeten. In de Peel™ Club zit u veilig en geborgen. De Peel™ Club van Varier is verkrijgbaar met kruisvoet in chroom of mat zwart. Bezoek onze showroom voor de vele mogelijkheden.

Varier Peel Club fauteuil bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Sommige design stoelen zijn gemaakt om naar te kijken. Varier Peel™ Club is een levendig design en gemaakt om te leven; jouw leven en jouw lifestyle. Zijn tijdloze, schitterende, natuurlijke vorm nodigt uit om te ontspannen en om van zithouding te veranderen, terwijl je uitrust, leest, kijkt, praat, luistert, dagdroomt of gewoon relaxt. Varier noemt dit ‘intelligent sitting’. Ontworpen voor het menselijk lichaam, dus natuurlijk en comfortabel zitten. Vrij bewegen en variëren tot in het oneindige. De Varier Peel™ Club vormt zich, met zijn unieke prijswinnende ontwerp en levendige uitstraling, naar iedere stijl en interieur. De fauteuil maakt iedere ruimte sfeervol. De Varier Peel™ Club is een "must have" voor design liefhebbers en ideaal voor plaatsen waar het welbevinden voorop staat. De perfecte combinatie van vorm en comfort. De fauteuil geeft uw interieur een rustgevende en inspirerende uitstraling.

Er is ook een gespiegelde versie, want de Peel™ Club ziet er nóg beter uit als deze met z'n tweetjes is. De Peel™ Club heeft de opening inzittend rechts en de Peel™ Club II heeft de opening inzittend links.

U kunt nu bij Profita de Varier Peel™ Club online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Peel™ Club online kopen / bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Peel™ Club in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze gehele collectie: Varier