Eetkamertafels bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eetkamertafels

Eetkamertafels en tafels in tijdloze en moderne design uitvoeringen bij Profita Wonen. Maak uw eetkamer compleet door een fantastische eetkamertafel te plaatsen. U kunt kiezen uit diverse tafels en uitschuifbare tafels in eiken, kersen en noten of een eetkamertafel op maat met aanschuifblad. U bent van harte welkom bij Profita om uw mogelijkheden te ontdekken.

Grote collectie eetkamertafels bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Eten is een eerste levensbehoefte en een belangrijk moment van de dag. Een sociaal gebeuren dat gezelligheid biedt aan het complete gezin. Tafels voor uw eetkamer kunt u in alle soorten en maten bij ons bestellen. Moderne tafels met strakke en rechte lijnen, eetkamertafels met diverse houtbewerkingen in o.a. eiken, kersen en noten of landelijke en tijdloze eetkamertafels voor een luxueuze en uitnodigende sfeer.

Musterring eetkamertafel bij meubelspecialist Profita in regio Eindhoven

Musterring eetkamertafels

In onze showroom hebben wij een complete Musterring Studio waar vele modellen staan opgesteld. Musterring heeft een zeer uitgebreid woonprogramma, waarbij de eetkamertafel ook een volwaardig onderdeel is. In onze showroom kunt u kennismaken met onze eetkamertafels. Er zijn tafels beschikbaar uit complete woonprogramma's, zodat u uw eettafel in dezelfde stijl heeft als de rest van uw meubelen. Uiteraard kunt u deze tafels ook gewoon los bij ons bestellen, zodat u uw eigen set kunt samenstellen. Wilt u uw eigen stijl ontwikkelen en uw woning inrichten met losse onderdelen, dan kunt u ook prima bij ons terecht. Onze verkopers geven u graag deskundig interieuradvies.

Moderne eetkamertafel bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Moderne eetkamertafels

Moderne eettafels zijn duidelijk anders dan klassieke en landelijke tafels. Gladde afwerkingen in massief hout of in fineer, eventueel voorzien van eigentijdse details als RVS of aluminium, dragen bij aan het moderne uiterlijk. Gecombineerd met kleurrijke stoelen en bijpassende accessoires ontstaat er een levendige sfeer die gezellig oogt.

In onze showroom staan veel verschillende moderne eetkamertafels opgesteld van kwaliteitsmerken. Voor elk modern interieur hebben wij een passende eetkamertafel. Ook moderne design eetkamertafels kunt u bij ons vinden.

Houten eetkamertafels bij meubelspeciaalzaak Profita in Aalst Waalre

Topkwaliteit houten eetkamertafels

Onze houten eetkamertafels zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt van puur natuur eikenhout of notenhout. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld houten tafels van Hofstede Raanhuis, Macazz, Mobitec, Musterring, Leolux en Bert Plantagie.

Ook heeft Profita wat compactere houten eetkamertafels voor als u een kleiner gezin heeft. Deze kleinere eetkamertafels beschikken over een net zo hoge kwaliteit als de grotere varianten en zijn gemaakt van zeer degelijk eikenhout. Ook zijn de compacte eetkamertafels uitschuifbaar, indien u toch wat wilt uitbreiden als er bijvoorbeeld mensen op bezoek komen.

Uitschuiftafels en eetkamertafels op maat bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Eetkamertafels op maat gemaakt en uitschuifbare tafels

Eetkamertafels van massief eiken, kersen en noten zijn ook op maat te bestellen en kunnen met een door u gewenst model tafelpoot worden gemaakt. U kunt soms ook de dikte van het blad kiezen en de plaats waar de tafelpoten moeten komen. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen. Neem de maten van uw interieur gerust mee naar onze showroom, zodat wij u goed kunnen adviseren.

Er zijn eettafels in diverse maten, stijlen en ontwerpen. Tafels met rechte of tapse poot, tafelbladen in rechthoek, vierkant, rond of ovaal. In diverse materialen, waaronder glas, keramiek en diverse houtsoorten. Houten tafels zijn er in meerdere uitvoeringen, zoals geolied, gelakt of gebeitst. U bent van harte welkom in onze showroom om de eettafels te bekijken.

Landelijke en tijdloze eetkamertafels bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Landelijke en tijdloze eetkamertafels

Een geheel andere uitstraling en sfeer is terug te vinden in landelijke en tijdloze eetkamertafels. Deze kenmerken zich door een robuuste, stoere sfeer gemaakt van massief hout. De productie wordt nog steeds op ambachtelijke, traditionele wijze gedaan. Maak uw interieur helemaal compleet met mooie bijpassende gordijnen.

Bekijk hier onze collectie: gordijnen

Klassieke eetkamertafel bij meubelspecialist Profita in regio Eindhoven

Klassieke eetkamertafels

Klassieke eettafels kenmerken zich door het gebruik van robuuste, eerlijke materialen als massief hout. Het hout wordt veelal met de hand bewerkt, hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogstaand product, zodat uw klassieke tafel jarenlang meegaat. Bijbehorende stoelen zijn comfortabel en worden gestoffeerd met stoffen van goede kwaliteit in gedempte kleuren. Uw complete eethoek straalt rust en comfort uit.

Merken eetkamertafels

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons kwalitatief uitstekende meubelen kunt kopen. Onze collectie eetkamertafels zijn van een hoog niveau. In onze showroom staan vele modellen opgesteld, waaronder tafels van deze gerenommeerde merken: Bannink, Rolf Benz, BKS, Hofstede Raanhuis, Leolux, Lotus, Macazz, Mobitec, Musterring, Bert Plantagie en Willisau.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze collectie moderne, landelijke, tijdloze en klassieke eetkamertafels zelf te komen bekijken en te ervaren. En vraagt u gerust om de mening van onze deskundige adviseurs als het gaat om de styling van uw woonkamer of eetkamer. Zij helpen u graag bij uw keuze.