Slaapcomfort bij slaapkamerspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Slaapcomfort

Slaapkamer kopen? Onafhankelijk en persoonlijk slaapadvies voor de beste nachtrust. Bedden, boxsprings, slaapkamerkasten, matrassen en bodems van topmerken Auping, Pullman, Tempur, Treca Interiors Paris, Vroomshoop, Musterring en LIFETIME Kidsrooms bij uw slaapkamerspecialist winkel Profita in de regio Eindhoven.

Profita is als beddenspeciaalzaak een specialist op het gebied van slaapkamers. Samen met u zoeken wij naar de perfecte combinatie die aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op slaapgebied en volgen de trends nauwkeurig.

Bedbodems

Auping - Musterring - Pullman - Tempur - Treca Interiors Paris - Vroomshoop

De basis van ieder bed bestaat uit de bedbodem in combinatie met een matras. U kunt kiezen uit boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems of schotelbodems om uw matras optimaal te ondersteunen. Onze collectie bedbodems biedt vlakke, hand verstelbare of elektrisch verstelbare bodems. Wij geven een persoonlijk slaapadvies om de beste ligcombinatie voor u samen te stellen.

Bedbodems van de merken Auping, Musterring, Pullman, Tempur en Treca

Profita heeft gerenommeerde merken in de collectie bedbodems van o.a. Auping, Pullman, Tempur, Treca en Musterring. Voor een optimaal advies kunt u het beste komen proef liggen in onze showroom. Zo kunt u alle combinaties ervaren en goed vergelijken. Bij ons vindt u bijvoorbeeld Auping spiraalbodems, Tempur schotelbodems en Musterring lattenbodems.

Bekijk hier onze grote collectie bedbodems in Eindhoven en omgeving: lattenbodem, schotelbodem en spiraalbodem

Boxsprings

Auping - Pullman - Tempur

Bij ons vindt u altijd het nieuwste op het gebied van comfort en persoonlijk ligcomfort. Profita Wonen werkt met topmerken als Auping, Treca, Pullman, Tempur en Musterring. Door een boxspring te kopen bij bedden specialist Profita kiest u gegarandeerd voor kwaliteit. Boxsprings zijn er in vele uitvoeringen en mogelijkheden, vlak of elektrisch verstelbaar én in de bekleding die u wenst. Uiteraard heeft u ook diverse keuzes voor hoofdborden en voetborden.

Boxsprings van de merken Auping, Pullman en Tempur

In onze showroom vindt u o.a. AVS Auping Boxsprings deelbaar of uitschuifbaar, Auping Auronde, Tempur bedden en Pullman boxsprings.

Meer zien van onze collectie: Boxsprings van topmerken zoals Auping, Tempur, Treca en Pullman bij bedden specialist regio Eindhoven

Matrassen

Auping - LIFETIME Kidsrooms - Musterring - Pullman - Tempur - Treca de Paris

Een belangrijk onderdeel van uw slaapcombinatie is uw matras. Een goed matras met het juiste comfort zorgt ervoor dat u na uw welverdiende nachtrust kunt beginnen aan een actieve dag. Onze verkopers geven deskundig advies, zodat u er zeker van bent dat het matras bij u past. In onze showroom kunt u de diverse matrassen zelf proberen.

Matrassen van de merken Auping, LIFETIME Kidsrooms, Musterring, Pullman, Tempur en Treca de Paris

Bij Profita Comfortabel Wonen vindt u o.a. Pullman matrassen Goldline en Silverline.

Meer zien van onze collectie: Kwaliteits matrassen van de beste merken o.a. Auping - Pullman - Tempur


Bent u benieuwd naar onze merken collecties? Kijk dan eens op onderstaande pagina's.

Meer zien van onze collectie: Auping bedden.

Meer zien van onze collectie: Pullman, zoals boxsprings en matrassen.

Meer zien van onze collectie: Tempur bedden, matrassen, hoofdkussens en bodems.

Meer zien van onze collectie: Treca bedden, matrassen, hoofdkussens en bodems.

Hoog laag bedden en zorgbedden bij slaapspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Vroomshoop hoog-laag bedden

Bij Profita vindt u ook zorgbedden en hoog/laag bedden. De noodzakelijke functies worden gecombineerd met een warme look. Zo is het bed in hoogte verstelbaar en is de lattenbodem ook te verstellen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk met voldoende ondersteuning opstaan of kunt u de lattenbodem verstellen naar een ideale positie om TV te kijken.

Slaapkamers

Auping - Musterring - Nolte - Pullman - Tempur - Treca de Paris - Vroomshoop

Om uw slaapkamer in stijl in te richten, hebben wij complete slaapkamers, bedden, nachtkastjes, commodes en slaapkamerkasten met bijpassende draaideur of slaapkamerkasten met schuifdeur in onze showroom staan. Ook een ledikant op comfort hoogte met deelbare of uitschuifbare bedden behoort tot de mogelijkheden. Wij geven graag persoonlijk advies om uw ruimte mooi in te richten. U kunt een tekening mee nemen, zodat wij een uitgebreid advies kunnen geven.

Wilt u graag eens onze collectie slaapkamers komen bekijken of heeft u vragen? U bent van harte welkom in onze showroom, waar onze verkoopadviseurs u graag verder helpen!

Meer zien van onze collectie: prachtige slaapkamers

Slaapkamerkasten en inloopkasten

Musterring - Nolte - Noteborn - Stijl

Met een mooie slaapkamerkast met voldoende ruimte houdt u uw slaapkamer netjes op orde. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de slaapkamerkast die perfect past bij de rest van uw slaapkamerinterieur. U kunt ook kiezen voor een prachtige grote kast van één van de topmerken die wij aanbieden, zoals slaapkamerkasten op maat gemaakt van Musterring, Nolte, Noteborn en Stijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat één van onze verkoopadviseurs de ideale slaapkamerkast voor u volledig uittekenen. Zo creëert u samen een slaapkamerkast op maat, volledig op uw wensen afgestemd.

Meer zien van onze collectie: slaapkamerkasten ook op maat voor u gemaakt.

LIFETIME Kidsrooms kinderkamers

Kinderkamers en tienerkamers van LIFETIME Kidsrooms. Na het babybedje is het tijd voor een groot ledikant. Thematische kinderledikanten, vaak voorzien van bijpassende accessoires maken dat uw kind zich prettig voelt in de eigen slaapkamer. In onze showroom kunt u diverse opstellingen zelf bekijken.
Wilt u alvast kijken hoe u uw kinderkamer het beste kunt indelen? Met het 3D tekenprogramma van LIFETIME Kidsrooms kunt u gemakkelijk en snel alvast een indeling tekenen. Onze kinderkamer adviseurs staan u ook graag te woord om zo tot een geschikte inrichting te komen die praktisch is en zeker ook erg leuk is voor uw kind.

In onze showroom vindt u kinderbedden van halfhoogslapers tot aan speciale gethematiseerde uitvoeringen, zoals een beachhouse.

Meer zien van onze collectie: LIFETIME Kidsrooms kinderkamers

Hoofdkussens

Auping - Profita - Silvana Support - Tempur

Hoofdkussens maken uw nieuwe bed helemaal af. Een goed passend hoofdkussen zorgt voor perfecte ondersteuning van uw nek, waardoor u helemaal ontspannen slaapt. Samen met ons kiest u het beste hoofdkussen bij ons in de winkel. U kunt deze altijd eerst op proef thuis uitproberen.

Bij Profita in regio Eindhoven kunt u hoofdkussens testen of kopen van Auping, Silvana of Tempur.

Meer zien van onze collectie: hoofdkussens

Dekbedden

Auping - Tempur - diverse andere merken

Dekbedden worden gezien als accessoires voor de slaapkamer. Er zijn dekbedden in een synthetische kwaliteit, katoen, wol en dons kwaliteiten. Ieder type heeft bepaalde kenmerken die al dan niet perfect bij u passen. Onze deskundige verkopers kunnen u hierin adviseren.

Profita 4 seizoenen dekbed van ganzendons, eendendons, wol, kameelhaar, zijde of synthetisch materiaal.

Meer zien van onze collectie: dekbedden

Goed slapen begint met goed advies en keuze uit een breed assortiment. Als beddenzaak geeft Profita u al meer dan 50 jaar onafhankelijk deskundig slaap advies. Ook voor gordijnen bestellen of een tapijt in de regio Eindhoven kunt u bij Profita terecht, zodat uw slaapkamer in één keer helemaal af is. Wij zijn u graag van dienst om uw wensen te vervullen, wanneer u een slaapkamer gaat kopen. U bent van harte welkom!