Auping matrassen bij beddenzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Auping matrassen

Auping matrassen bij Auping dealer Profita voor de regio Eindhoven. Proefliggen op Auping matras Elite, Elysium, Adagio en Inizio pocketvering. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel om het Auping Evolve matras circulaire (volledig recyclebaar) of het Auping Revive matras dat voor iedere slaper geschikt is te proberen. Een goede nachtrust wordt bepaald door de juiste combinatie van bedbodem en matras. Samen zorgen zij ervoor dat u uitgerust en fit aan de dag begint.

Een goed matras moet ervoor zorgen dat u ’s nachts van slaaphouding kan veranderen zonder het zelf te merken. Daarom ontwikkelde Auping een nieuwe lijn in matrassen. Een Auping matras vormt samen met de Auping spiraalbodem een perfecte twee-eenheid.

Ondersteuning
Een goede ondersteuning is niet alleen belangrijk bij het liggen, maar ook bij het draaien. In de Auping matrassen zitten speciale veren die zorgen voor een goede drukverdeling. Deze veren zorgen er ook voor dat draaien minder moeite kost.

Verstelbaarheid
Een Auping matras buigt dankzij de opbouw soepel mee met een verstelbare bodem. De matraskoppeling onder het matras zorgt ervoor dat het matras zich sterk hecht aan de spiraalbodem. Het matras kan niet verschuiven. Het Auping assortiment bestaat uit diverse matrassen.

Ventilatie
Zowel overdag als ’s nachts verdampt er vocht via de huid. De open structuur laag en de ventilatiebodem van de matrassen zorgen in combinatie met de spiraalbodem voor een goede ventilatie.

Auping matrassen bij auping dealer Profita in regio Eindhoven

Auping matrassen collectie: Elite, Elysium, Evolve, Inizio, Adagio en Revive

U kunt bij Auping dealer Profita Auping matrassen uitproberen en kopen. Bij ons vindt u de Auping matrassen Elite, Elysium, Evolve, Inizio, Adagio en Revive. Wilt u advies over deze matrassen, kom dan gerust naar onze showroom waar onze adviseurs u graag persoonlijk verder helpen. U vindt onze bedden store aan het einde van de Aalsterweg Eindhoven, te Waalre.

Auping Elite matras

Auping Elite biedt u een uitzonderlijke kwaliteit op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. Dit komt o.a. door de Vita Talalay Origins® comfortlaag en de extra zachte bovenkant van het matras. Het Elite matras is grotendeels gemaakt van polyester, dat zorgt voor een optimale ventilatie van het matras.

Auping Elysium matras

Auping Elysium is volledig circulair en ventileert ontzettend goed. Deze goede ventilatie wordt veroorzaakt door het ontbreken van schuim en latex. Hierdoor kunt u heerlijk slapen en zijn de broeierige nachten verleden tijd.

Auping Evolve matras

Auping Evolve is volledig recyclebaar. Er zit geen schuim en lijm in het matras verwerkt. Bovendien kunnen de materialen altijd hergebruikt worden voor een nieuw matras. Dit is mogelijk door de Niaga® click-unclick adhesive. Dit is een verbindingstechniek die ervoor zorgt dat onthechting van materialen mogelijk is. Comfort gegarandeerd. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren.

Auping Inizio matras

Bent u op zoek naar een kwalitatief matras voor een aantrekkelijke prijs, dan is het Inizio matras wellicht een goede keuze voor u. Dit matras is dunner en heeft 3-zones, waardoor de schouders, taille en heupen goed ondersteunt worden. Welke slaaphouding u ook aanneemt, u krijgt altijd de juiste ondersteuning.

Auping Adagio matras

Het Auping Adagio matras biedt u optimale ondersteuning door middel van de vijf comfortzones. Bovendien beschikt dit matras over een extra ventilerende Vent-tex® comfortlaag, waardoor u geen last meer heeft van klamme nachten. Er zijn 3 hardheden, zodat het matras perfect is afgestemd op uw lengte en gewicht. Op zoek naar een tweepersoonsmatras? Geen probleem, er kunnen namelijk 2 verschillende hardheden gecombineerd worden. Zo profiteert u allebei van het ideale ligcomfort.

Auping Revive matras

Het Auping Revive matras is geschikt voor ieder type slaper. Het matras is verdeeld in 3 comfortzones, waardoor u de juiste ondersteuning krijgt op de juiste plekken. Hierdoor ontstaat er een stevig liggevoel. Daarnaast kunt u kiezen voor een afritsbare en wasbare tijk, zoals bij alle andere Auping matrassen.

Onderhoudstips voor uw Auping matras

De producten van Auping gaan jarenlang mee. Met af en toe wat aandacht heeft u er zelfs nog langer plezier van! Matrassen en dekbedden worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Daarom is het aan te raden om elke dag uw bed en het dekbed te luchten. Het beste is het om na het opstaan het dekbed dubbelgevouwen op het voeteneind te leggen. De matras en de onderkant van dekbed, die het meest in contact staan met het lichaam, kunnen zo lekker drogen. Laat alles zo een paar uur liggen – misschien ziet het er niet zo netjes uit, maar het is wel zo fris! Rondom de matras zit een tijk. Een aantal Auping matrassen heeft een afneembare tijk. Deze kunt u (laten) reinigen.

Auping winkel en bedden store biedt u deze collecties met persoonlijk advies

Meer zien van onze collectie: Auping

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Meer zien van onze collectie: Slaapcomfort