Eetkamers bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eetkamers

Sfeervolle eetkamers van massief eiken hout, glas of metaal. Tijdloze en moderne eetkamer meubelen vindt u in de regio Eindhoven bij Profita.

Eten is een eerste levensbehoefte en een belangrijk element van de dag. Gezellig samen eten is nog fijner met een grote tafel en eetkamerbank of comfortabele stoelen. Bij ons kunt u moderne en klassieke tafels in alle maten bestellen. In eiken, kersen, glas, metaal en met rechte of tapse poot. Er zijn ook diverse eetkamertafels leverbaar als uitschuif tafel of met hangoor klapblad.

Sfeervolle eetkamers bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Bij Profita vindt u een ruim programma van zeer uiteenlopende modellen eetkamertafels, eetkamerbanken en eetkamerstoelen met vele mogelijkheden. Al onze eetkamer tafels, -stoelen en -banken zijn van A-leveranciers. Kom en laat u verrassen door de talloze opstellingen.

Eetkamerstoelen en eetkamertafels bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Eettafels rond, ovaal, vierkant en rechthoekig gemaakt van massief hout met een keuze uit eiken, kersen en beuken. Maar ook glazen tafelbladen of lakkleuren in een moderne of klassieke uitvoering. Wij leveren maatwerk, zodat de tafel naar wens perfect in uw woning past. Wij maken alles in de door u gewenste kleur en hebben een grote collectie bijpassende eetkamerstoelen en eetkamerbanken.

Grote collectie eetkamers bij meubelspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Ook hebben wij een uitgebreide collectie moderne eetkamertafels en stoelen. En u vindt bij ons een bijpassende eetkamerbank. Diverse modellen, uitschuifbaar of vast, in prachtige houtkleuren, lakkleuren, in glas en met chrome accenten. Komt u voor onze volledige collectie eens onze showroom bezoeken, u bent altijd van harte welkom!

Moderne eetkamers op maat bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Ook voor landelijke en tijdloze eetkamers bent u bij Profita aan het juiste adres. Zo hebben wij in onze showroom een eetkamertafel van BKS staan. Deze is gemaakt van massief eikenhout, waardoor de tafel heel natuurlijk en uniek oogt.

De eetkamertafels van zowel massief eiken als kersen en de tafels van zowel glas als metaal zijn op maat te bestellen. Bij massieve houten tafels heeft u de mogelijkheid om de dikte van het blad te kiezen en de plaats waar de tafelpoten moeten komen. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen of een heerlijke eetkamerbank.

Tijdloze eetkamerstoelen en eetkamertafels bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Bij ons vindt u de merken Bert Plantagie, Bannink, Hofstede Raanhuis, Lotus, BKS en Musterring . Stoelen kunt u zien en ervaren van de Toekomst, Bannink, Macazz, La Palma, HE Design, Dyyk, Mobitec en Musterring.

Eetkamerstoel en eetkamertafel bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Meer zien van onze collectie: meubelen