Onderhoud voor meubelen bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Onderhoud

Onderhoudsmiddelen voor houten en lederen meubelen, leder, stof, meubelstof en vloeren vindt u bij meubelzaak Profita Wonen in regio Eindhoven. Wij bieden onderhoudsmiddelen voor het reinigen en beschermen van leder, stof, meubelstof of vloeren. Alle onderhoudsproducten voor deze bescherming en reiniging van vloeren, hout, leder of meubelstof zijn van de merken LCK en TMC.

Wanneer u in een gerenommeerde meubelzaak, zoals Profita, mooie kwaliteitsmeubelen of vloerbedekking heeft aangeschaft, wilt u dat deze net zo mooi blijven als bij de levering. Daar heeft een kwaliteitsproduct ook een kwaliteitsverzorging voor nodig.

Deze verzorging van uw nieuwe houten, lederen of stoffen meubelen, uw nieuwe vloer van PVC, vinyl, vloerbedekking of een karpet gaat perfect met de onderhoudsmiddelen van o.a. LCK. Een grote collectie en jarenlange ervaring heeft geleid tot een complete collectie onderhoudsmiddelen, reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen waar uw nieuwe spullen ook écht nieuw door blijven.

Profita Wonen heeft veel ervaring met LCK onderhoudsmiddelen, reinigingsmiddelen en beschermingsproducten. Deze kunnen wij daarom aanbevelen. Bij ons vindt u producten voor onderhoud en reiniging of bescherming van lederen zitmeubelen, houten meubels, textiele (zit) meubelen, gestoffeerde (zit) meubelen en meubelstof. Maar ook bieden wij producten voor overige meubelen zoals RVS, HPL, natuursteen.

LCK- is één van de specialisten voor professioneel meubel onderhoud

Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een extra schoonmaakbeurt of het oplossen van een probleem, Profita helpt u op weg. Bij Profita vindt u alle producten om leer te reinigen en te onderhouden, om textiel te reinigen of te impregneren. Ook voor hout, natuursteen en rvs bent u hier aan het juiste adres.

Weet u niet goed hoe u uw bank kunt onderhouden of wilt u het leer verven? Vraag het aan onze onderhoudsadviseurs. Zij kunnen u verder helpen. U kunt onze producten kopen bij de receptie of anders bestellen wij voor u uw onderhoudsmiddel en wordt deze bij u bezorgd. Schroom niet om ons te bellen of te mailen als u iets wilt weten. Daar zijn we voor!