Bert Plantagie en Bert Plantagie Brown meubelen bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bert Plantagie dealer voor Eindhoven en omgeving

Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakmensen, dat is Bert Plantagie. Nu ook inclusief de Bert Plantagie Brown collectie.

Stoelen | Salontafels | Eetkamertafels | Banken

Eetkamerstoelenprogramma Blake, Joni en Tara bij Bert Plantagie Dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eetkamerstoelenprogramma Blake, Joni en Tara

Deze eetkamerstoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met of zonder armleuning en u kunt kiezen uit meerdere onderstellen. Stel uw eigen stoel samen, de keuze is reuze!

Eetkamerstoel Daisy bij Bert Plantagie Dealer Profita in regio Eindhoven

Eetkamerstoel Daisy

De eetkamerstoel Daisy zorgt voor een industriële, maar warme look in uw eetkamer. Ook hier zijn diverse opties te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een stoel met of zonder arm of een bekleding van stof of leer.

Eetkamerbank Kiko Plus bij Bert Plantagie dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Eetkamerbank en eetkamerstoelen Kiko Plus

De modellen uit de Kiko serie staan bekend om het luchtige design. De Kiko Plus uitvoering biedt u net even wat extra zitcomfort. U heeft de keuze uit diverse kleuren, zodat er altijd wel iets naar uw smaak tussen zit. Bovendien kunnen de modellen in iedere gewenste combinatie stof en/of leder gekozen worden. Het fijne draadframe is van staal en daardoor stevig en modern. Om de eetkamerstoel of eetkamerbank volledig af te maken, kunt u nog kiezen voor een leuk detail, zoals bijvoorbeeld een ingetrokken naad of sierknopen.

Eetkamerstoel Flip van Bert Plantagie bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Eetkamerstoel Flip

Eetkamerstoel flip is een speelse, maar comfortabele stoel. Deze zijn te verkrijgen in leder en stof. Ook kunt u er voor kiezen of u de stoel met of zonder armleuning wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden, kom dan eens langs in onze showroom.

Eetkamerstoel Maple en eetkamertafel Carve bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Eetkamerstoel Maple en eetkamertafel Carve

De organisch ogende, nonchalant vormgegeven stoel Maple lijkt haast geboetseerd en is ondanks zijn eenvoud een echte eyecatcher. Een kolompoot met viertenige voet kenmerkt tafel Carve. Deze kan voorzien worden van een ovaal, rond of rechthoekig blad in diverse uitvoeringen. Door middel van de Maple eetkamerstoelen te combineren met de eetkamertafel Carve, ontstaat er een perfect op elkaar aansluitend geheel.

Eetkamertafel Oval van Bert Plantagie bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Eetkamertafel Oval

Deze Oval eetkamertafel van Bert Plantagie geeft u extra ruimte rondom de eettafel. Ideaal voor als u bijvoorbeeld visite krijgt. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere kleuren voor het tafelblad en kunt u kiezen uit meerdere maten.

Eetkamertafel Cervo bij Bert Plantagie Dealer Profita in regio Eindhoven

Eetkamertafel Cervo

De Cervo eetkamertafel van Bert Plantagie is een handige uitschuiftafel voor in uw eethoek. Samen met onze interieurstylisten stemt u de eetkamertafel volledig af op uw wensen. U kunt namelijk kiezen uit verschillende lengtematen en daarnaast heeft u ook de keuze uit het materiaal. De meeste tafels van Bert Plantagie zijn te verkrijgen in eiken, noten, keramiek en dekton. We helpen u graag verder in onze showroom!

Eetkamertafel Eris bij Bert Plantagie Dealer Profita in regio Eindhoven

Eetkamertafel Eris

De ovale eetkamertafel Eris heeft een wel heel bijzonder bovenblad. Deze is namelijk volledig verwerkt in een blokjes patroon in massief eiken. Dit geeft uw eetkamertafel een uniek karakter. Wilt u deze tafel graag eens bekijken, kom dan gerust naar onze showroom!

Bank Odin van Bert Plantagie bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Bank Odin

De Odin bank is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug aan te brengen. Door hier een contrasterende kleur voor te nemen, krijgt deze allemansvriend een leuke persoonlijke touch. Bovendien heeft de bank een comfortabele zitting en een stevige rugleuning, waardoor u heerlijk kunt ontspannen.

Fauteuil Avia bij Bert Plantagie dealer en zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Draaifauteuil Avia

Deze draaifauteuil Avia is te verkrijgen in een hoge en een lage variant. Het biedt u een optimaal zitcomfort en de stoel is zelfs te verkrijgen met een kantelfunctie.

Zyba fauteuil van Bert Plantagie bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Zyba fauteuil

De Zyba fauteuil is een fauteuil met een vriendelijke uitstraling. De bekleding is mogelijk in stof en leer. Zelfs een combinatie is mogelijk.

Fauteuil Tibbe en bijzettafel Hyde bij Bert Plantagie dealer Profita in regio Eindhoven

Tibbe fauteuil met bijzettafeltje Hyde

De Tibbe fauteuil past met haar klassieke, maar toch retro uitstraling in iedere woonkamer. Ook leuk te combineren met een modern en strak bijzettafeltje, Hyde. Het kiezen voor een bijzettafel met twee kleuren zorgt voor een leuke twist in het geheel.

Bijzettafel Layers bij Bert Plantagie Dealer Profita in regio Eindhoven

Bijzettafeltje Layers

Bijzettafel Layers is ideaal om te combineren met uw bankstel. De hoogte van het tafeltje zorgt ervoor dat u deze heel gemakkelijk voor een deel over de bank kunt plaatsen, zodat u bijvoorbeeld uw laptop of eten/drinken dicht bij de hand hebt. Maar dit tafeltje is ook erg geschikt om de woonkamer leuk aan te kleden met accessoires die op het tafeltje geplaatst kunnen worden.

Bijzettafeltje Taj Mahal bij Bert Planagie dealer en meubelzaak Profita in regio Eindhoven

Bijzettafel Taj-Mahal

Door de bijzondere vorm van bijzettafel Taj-Mahal, kunt u deze tafels op vele manieren combineren tot een mooi geheel. Er zijn dan ook meerdere maten en hoogtes te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom.