Varier Multi bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Varier Multi™ balans

Multi™ is een funky stoel die de grenzen van conventionele meubelstukken verlegt. Het strakke design, de prachtige structuur en de ondersteunende kussens bieden een mooi en fijn zitmeubel. Dankzij de houten knoppen kan de zitting in vier verschillende hoeken worden geplaatst. De Multi™ is een compacte stoel en kan volledig plat gelegd worden, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is naar een andere ruimte of netjes opgeruimd kan worden.

Varier Multi balansstoel bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Een echte allround stoel met een eenvoudig te verstellen zitting en hoogte, dat is de Multi™. De juiste zithouding zult u dan ook altijd vinden met de vier verschillende standen. De mogelijkheid om de stoel in te klappen, maakt de stoel compact en is ideaal voor mensen die de stoel vaak willen meenemen. U kunt ergonomisch zitten tijdens het werk of andere activiteiten, waarbij uw armen veel vrijheid nodig hebben.

Varier Multi ergonomische stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Door uw schenen te plaatsen op de scheensteun ontstaat er minder druk op uw onderrug. Door de natuurlijke curve van de wervelkolom ontstaat er minder druk op de wervelkolom tijdens het zitten en heeft u minder last van nekklachten. De stipjes geven de punten aan waar u ergonomisch gezien beter zit.

Het verschil met andere kniestoelen van Varier furniture is dat de Multi™ balans geen slede onderaan heeft. Dit maakt hem uitermate geschikt voor mensen die juist stil moeten zitten (zonder schommelen / wippen), zoals bij het voor de klas zitten of het geven van een lezing. Ook het spelen van vele soorten muziekinstrumenten gaat perfect op de Multi™, waarbij een gezonde houding voor uw rug centraal staat. De Multi™ balans is gemakkelijk te transporteren en te verstellen.

U heeft complete vrijheid van bewegen, zowel uw armen als uw bovenlichaam. Zitten in een natuurlijke open hoek positie tussen bovenlichaam en heupen zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt ademhalen en geeft een fijn ontspannen gevoel. Uw lichaamsgewicht is verdeeld tussen het zitvlak en de kniesteun, welke er ook voor zorgt dat u stabiel zit.

Varier Multi stoel bij Varier dealer Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

U kunt nu bij Profita de Varier Multi™ Balans online kopen / bestellen

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

De Varier Multi™ online kopen/ bestellen in onze webshop.

Profita Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Multi balans in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - Leren bekleding wordt geleverd in semi- en vol aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieuvriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beukenhout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

Meer zien van onze collectie: Varier