Fitform relaxfauteuils en sta op stoelen op maat bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Fitform maat fauteuil

Fitform relaxfauteuils, fauteuils en sta-op stoelen op maat voor u gemaakt, ook met accu of RCPM (wellness). Het merk staat bekend om de op maat gemaakte wellness relaxfauteuils met op sta hulp. Bij Fitform dealer Profita, gelegen in de regio Eindhoven, vindt u de ruimste keuze en het beste advies. Fitform is dé specialist op het gebied van ergonomisch zitten met een heerlijk comfort.

Fitform produceert eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. De nieuwste trends, ontwikkelingen en stand van de wetenschap op gebied van ergonomie past Fitform toe in de functietechniek van hun relaxfauteuils op maat. Alles wordt in Nederland gemaakt, dus een Fitform relaxfauteuil is een echt kwaliteitsproduct.

Fitform relaxfauteuil kopen bij meubelspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven

Hierboven ziet u de relaxfauteuil 296 die opgesteld staat in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre, nabij Eindhoven. Hieronder ziet u de relaxfauteuil 574 in de stof variant. Bij Profita is er veel mogelijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoffen of lederen bekleding voor uw relaxfauteuil.

Ergonomisch elektrisch verstelbare fitform relaxfauteuils bij Fitform dealer Profita in regio Eindhoven

De Fitform relaxfauteuils zijn vergaand afgestemd op de gebruiker. De fauteuils hebben ongekende mogelijkheden qua maatwerk, instelling, ondersteuning, kanteling en verstelling. Alle Fitform relaxfauteuils op maat zijn met op-sta-hulp verkrijgbaar en RCPM-systeem. Door eigentijdse vormgeving en ruime mogelijkheden in bekledingsstoffen passen de fauteuils goed in elk interieur. Uiteraard zijn de Fitform relaxfauteuils ook met een accu leverbaar, zo heeft u geen snoer over uw vloer lopen.

Comfortabele Fitform relaxfauteuil bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Professioneel zitadvies

Uit onderzoek blijkt dat 80% tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke s-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Daardoor wordt de rug langdurig plaatselijk belast. Door een verkeerde zithouding kunnen er diverse klachten optreden, zoals rugklachten. Genoeg redenen om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding!

De vijf basisvoorwaarden om optimaal te kunnen zitten zijn:

  1. Juiste zithoogte
  2. Juiste zithoek
  3. Juiste zitdiepte
  4. Juiste armleggerhoogte
  5. Juiste lende-ondersteuning

Fitform biedt u de beste kwaliteit in Nederland gemaakte relaxfauteuils en sta-op-stoelen. Daarom krijgt u een goede garantie. Daarnaast heeft Fitform een eigen service dienst die de Fitform relaxfauteuils en sta-op-stoelen vrijwel altijd bij u thuis kunnen herstellen of een onderhoudsbeurt kunnen geven, zodat u uw favoriete fauteuil geen dag hoeft te missen. Kom zelf bij Profita Fitform dealer het zitcomfort ervaren. De meest uitgebreide keuze in relaxfauteuils. Ook voor mooie en comfortabele sta-op stoelen en eventueel op maat gemaakt, slaagt u bij Profita.

Fitform relaxfauteuil op maat bij meubelzaak Profita in regio Eindhoven

In onze showroom vindt u verschillende modellen van het gerenommeerde merk Fitform. Onze collectie bestaat uit veel type relaxfauteuils. Van handmatig tot elektrisch verstelbaar en van open tot doorlopende armen. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen om de juiste keuze te maken die het best bij uw wensen aansluit.

Fitform fauteuils met vele mogelijkheden bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Bij Profita is veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een harder zitkussen of een andere schuimsoort? Het is allemaal mogelijk. Ook kunt u tegen een meerprijs uw ideale relaxfauteuil complementeren met diverse accessoires, zoals een hoofdkussen, draaiplateau, accusysteem, verwarming of de fitMotion functie. Zo wordt uw zitervaring nog beter.

Fitform relaxfauteuil met sta op hulp bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven

Voor iedereen is er een echte Fitform relaxfauteuil op maat verkrijgbaar. Fitform stoelen zijn in iedere gewenste bekleding te verkrijgen en in klassieke en moderne uitvoeringen. U vindt bij Fitform dealer en winkel Profita ook de Fitform Vario sta-op-stoelen collectie, welke bekend zijn als de Fitform zorg stoelen of sta-op-fauteuils. Deze hebben een snelle levertijd.

Fitform fauteuil in stof en leder bij meubelspeciaalzaak Profita Comfortabel Wonen in Aalst Waalre

Onze professionele verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre, regio Eindhoven, voor een proefzit.

Grote collectie Fitform relaxfauteuils op maat bij zitspecialist Profita in regio Eindhoven

Fitform: Voor iedereen het juiste zitcomfort op maat! Bij Profita Wonen vindt u de uitgebreide collectie die bestaat uit wellness relaxfauteuils, gemak relaxfauteuils en zorg relaxfauteuils. Profita is relaxfauteuil specialist en Fitform dealer en heeft meer dan 100 modellen relaxstoelen, zodat uw keuze er altijd bij zit. Heeft u geen vervoer? Geen probleem! Wij kunnen u ophalen en terug brengen. Bel voor een afspraak: 040-2213922.

Meer zien van onze collectie: sta op stoelen

Meer zien van onze collectie: zitcomfort