Tapijt specialist en vloeren speciaalzaak regio Eindhoven, Valkenswaard, Eersel, Bergeijk met grote keuze vloerbedekking.

Klik hier voor de route

Tapijt specialist en vloeren speciaalzaak regio Eindhoven met grote keuze vloerbekleding inclusief meten en leggen.
Gespecialiseerde tapijt / vloerbedekking winkel voor Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven, Bladel, Reusel, Nuenen, Geldrop met deskundig advies en top-merken.

Vloerbekleding zoals laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, pvc vloeren en karpetten vindt u bij uw vloerbedekking / tapijt speciaalzaak Profita Comfortabel Wonen gelegen in de regio Eindhoven. U kunt bij ons als tapijt specialist een grote collectie vloerbedekking zien en ervaren. Omdat wij garant staan voor een perfecte service en afwerking van de door ons geleverde vloeren hebben wij een geselecteerd aanbod vloerbedekking van top-merken.

Vloerbedekking specialist Profita presenteert in de gespecialiseerde tapijt winkel tegen Eindhoven alles voor op uw vloer. Marmoleum laminaat of pvc vloeren kopen in de regio Eindhoven ? Bezoek vloeren speciaalzaak Profita Comfortabel Wonen ook voor tapijt en andere vloerbekleding.Prachtige vloerbekleding zoals tapijt  

Profita Comfortabel Wonen biedt u een 6000m2 grote woonwinkel waar u professioneel en persoonlijk vloeradvies krijgt, en is gelegen aan de snelweg rond Eindhoven. Makkelijk bereikbaar ook vanuit Eersel, Bergeijk, Veldhoven en Valkenswaard en u kunt altijd gratis parkeren voor de deur.

Vloerbedekking en tapijt specialist Profta bij Eindhoven biedt u in de gespecialiseerde tapijt winkel alle soorten vloerbekleding van laminaat en pvc tot tapijt en vinyl van topmerkenUitgebreide keuze laminaat,PVC en vinyl, ook met realistische hout patronen

Als tapijt specialist kunt u bij ons natuurlijk terecht voor een natuurlijke Marmoleum vloer, onderhoudsvriendelijke PVC vloeren , laminaat van top kwaliteit, mooie vinyl vloeren en een grote collectie karpetten in vele stijlen en maten. Maatwerk is onze specialiteit en uw nieuwe karpet kan ook worden afgewerkt als gebandeerd karpet, als gefestoneerd karpet of als volume karpet.

Grote collectie karpetten van topmerken bij karpetten specialist voor Eindhoven en omgeving Profita Comfortabel Wonen. U kunt bij ons klassieke en moderne vloerkleden en carpetten kopen van topmerken zoals Van Besouw Jab Perletta Brinker Brink en Campman Lifestyle en Carpet Sign.Grootse collectie karpetten ook op maat

Onze toegevoegde waarde ervaart u in onze service. Wij komen altijd zelf meten en plaatsen en nemen u al het werk uit handen. Moeten er bijvoorbeeld meubels verplaatst worden? Of oud tapijt verwijderd? Dit alles is mogelijk. Uiteraard kunt u bij ons ook altijd tapijt stalen mee naar huis nemen om die goed te beoordelen. Kortom, Profita is de vloeren speciaalzaak waar u zeker kunt slagen.

Traplopers trap gestoffeerd met vloerbedekking of tapijt kopen bij specialist in trappen bekleden rondom Eindhoven? Dan gaat u naar Profita, de gespecialiseerde winkel voor mooie gestoffeerde trappen en traplopers. Prachtige traplopers die wij perfect voor u leggen.Prachtige traplopers en gestoffeerde trappen

Mooie gestoffeerde trappen en traplopers zijn weer helemaal in. Profita kan uw trap bekleden met vloerbedekking of een mooie traploper plaatsen.

Gespecialiseerde tapijt en vloerbedekking winkel nabij Eindhoven is Profita Comfortabel Wonen www.profita.nl het beste adres ook om Marmoleum te kopen van oa Forbo en Piet BoonMarmoleum (afgebeeld) en linnen sisal wollen of katoenen vloerbedekking 

Al meer dan 49 jaar bieden wij u als tapijt/vloeren specialist een grote collectie vloerbedekking / tapijt in onze winkel. Dit dankzij onze tevreden klanten. Deze keuze voor Profita komt voort uit de persoonlijke aandacht, de vakkennis van de adviseurs en de uitstekende service, ook na levering. Daarnaast vinden veel klanten het heerlijk om op slechts 1 adres alles voor de woninginrichting te combineren van vloerbekleding en raambekleding met eventueel meubelen, bankstel of een slaapkamer. Alles combineren op 1 adres voor het mooiste resulaat.

PVC vloeren met realistische structuren ideaal als vloerbedekking voor projecten en woonkamers te koop bij vloeren speciaalzaak Profita regio EindhovenSupersterke PVC vloeren met keuze uit verschillende motieven

U bent van harte welkom in onze tapijt zaak om ook te genieten van perfect advies en tips van deskundigen. Wilt u graag een (compleet) interieuradvies? Breng dan fotos, plattegrond en bv een lade voor de kleur mee. Dan kunnen wij u meteen gericht helpen. Tot ziens bij Profita!


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.