WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Desso dealer Profita: Kamerbreed tapijt, hoogwaardige tapijttegels o.a. Air Master en Rodin vloerbekleding

 

desso merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt.  Met tapijt in huis krijgt u al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeert uitstraalt. DESSO tapijt is er in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren waardoor het goed te combineren is met de rest van uw interieur. Voordelen van zachte vloerbedekking zoals tapijten, vloerkleden, karpetten: geluiddempend, warmte isolerend, energie besparend en veilig. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat er 50% minder fijne stofdeeltjes rondzweven in ruimtes met zachte vloerbedekking, dan in ruimtes met een harde vloer als laminaat of een vinylvloer. Deze stofdeeltjes bepalen de kwaliteit van de lucht in uw woonhuis. Er bestaat ook vloerbedekking voor ruimtes met vloerverwarming.
Vraag onze verkoop medewerkers om meer informatie.

DESSO AirMaster® 

Met DESSO AirMaster® is de concentratie kleine stofdeeltjes in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw huis. Naast de bijzondere goede eigenschappen van de DESSO AirMaster® vloerbedekking is deze natuurlijk ook heel erg mooi om te zien en leverbaar in vele kleuren.

desso airmaster vloerbekleding vloerbedekking bij profita comfortabel wonen

Air-Master vloeren van DESSO kunnen in verschillende kwaliteiten gemaakt worden. Standaard kwaliteit is uitstekend, Silver en Gold kwaliteiten hebben extra luchtzuiverende eigenschappen. Ook kunt u uw Airmaster tapijt helemaal naar eigen smaak ontwerpen.
Een door u zelf samengestelde vloerbedekking geeft altijd een origineel resultaat en kan perfect afgestemd worden op uw interieur. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag bij het maken van een mooi ontwerp.

DESSO Rodin vloerbedekking en karpetten/vloerkleden; architectural design met natuurlijke materialen

Rodin is de combinatie van een strak en modern uiterlijk en hoogwaardige natuurlijke garens. Natuurlijke materialen, de intensiteit van strakke vormen en rechte lijnen uit de moderne architectuur zijn de inspiratie voor dit geweven tapijt. Rodin biedt naast een ruig uiterlijk ook een zeer zachte en luxe touch.

desso vloerbekleding tapijten en carpetten bij profita comfortabel wonen

Voor het kleurenpalet van Rodin zijn de DESSO designers geïnspireerd door basiskleuren uit de moderne architectuur; een brede range van grijstonen met de optiek van beton en verweerd hout. Rodin vloerbedekking is ook uitstekend toe te passen als vloerkleed. Met de bijpassende blindafwerking geeft Rodin uw vloer een ruige, strakke en natuurlijke uitstraling.
Rodin vloerbekleding en karpetten van DESSO staan daarom prachtig in zowel een klassiek interieur als in een moderne en eigentijdse omgeving.

desso vloerbekleding tapijten en carpetten bij profita comfortabel wonen

In onze showroom kunt u kennismaken met de tapijten en vloerkleden van DESSO. Tapijten kunnen bijzonder goed worden toegepast in zowel woonkamers als slaapkamers. In onze toonzaal staan bedden en boxsprings van gerenommeerde merken en er is ook ruime keuze in topmerk matrassen zoals Auping en Tempur. Wanneer u toe bent aan nieuw tapijt voor uw slaapkamer en het liefst de gehele slaapkamer wil veranderen, kunt u ook bij ons terecht. Er is ook een grote collectie raamdecoratie zoals zonwering en gordijnen aanwezig in onze showroom.

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken