WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Koinor dealer Profita: Sofa's, banken, hoekbanken, eetkamerstoelen, eetkamerbanken in showroom van Profita regio Eindhoven

 

koinor bogard eetkamerbank

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Koinor eigentijdse moderne meubelen zijn comfortabel, sterk en blikvangers voor uw woonkamer en eetkamer. Banken en hoekbanken in kwaliteitsstoffen of uitstekend leer in mooie kleuren bieden een hoog comfort en zijn voorzien van slimme extra's zoals verstelbare armkussens en rugleuningen. Eetkamers van Koinor zijn oogstrelend en door gebruik te maken van ronde of rechthoekige eetkamerbanken heeft u gegarandeerd iets bijzonders in huis.

koinor gamma 1 750 x 400

Hoekbanken van Koinor zien er schitterend uit in uw interieur en zitten en liggen bijzonder comfortabel. Er is ruim keus uit diverse stoffen en lederkleuren. Er zijn modellen waarbij de armleuningen in drie posities versteld kunnen worden en ook de rugleuning is er met verstelbaarheid waarbij het moderne design niet verloren gaat.

Koinor eetkamers kunt u net zo bijzonder maken als u zelf wilt. Van gewone stoelen met of zonder armleuningen tot prachtige eetkamerbanken. De zitmeubelen voor eetkamers worden uitgevoerd in kwaliteitsleder zodat het altijd eenvoudig te reinigen is.

profita meubelen eetkamers eetkamerbanken koinor bogard1

U bent van harte welkom in onze showroom waar u de eetkamermeubelen en loungebanken van Koinor zelf kunt ervaren. Onze verkoopmedewerkers kunnen u deskundig adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer zien van onze collectie: eetkamerbanken

Meer zien van onze collectie: Topmerken