WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

NL Label dealer Profita: Voordelige stoffering in regio Eindhoven kopen. Vloerbekleding, verf, behang en raamdecoratie

 

nl label merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

NL Label is het huismerk van de Binnenhuisadviseurs. De collectie bestaat uit vloerbekleding, raamdecoratie en verf van Hollandse bodem met een aantrekkelijk prijskaartje en wordt exclusief verkocht bij woonwinkels die zich Binnenhuisadviseur mogen noemen. Bij erkend NL Label dealer Profita kunt u terecht voor gratis interieuradvies en de gehele collectie, inclusief gordijnen en zonwering, van NL Label.

gratis Profita interieuradvies NL label stoffering binnenhuisadviseurs


Binnen de 5 woonstijlen van NL Label kunt u vloerbekleding zoals PVC, laminaat, vinyl, tapijt en karpetten kiezen via de NL Label website.

woonstijl Classic NL label

NL Label woonstijl Classic

Bovenstaande woonstijl Classic is o.a. gemaakt met vloerbekleding NL Label laminaat kleur ceder en NL Label wallpaint charcoal. De uitgebreide laminaatcollectie van NL Label is speciaal voor u geselecteerd. U kunt de collectie online bekijken of in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag.

NL Label woonstijl Romantic

NL Label woonstijl  Romantic

Bovenstaande woonstijl Romantic is o.a. gemaakt met NL Label Wall paint Mimosa. In onze showroom kunt u op de afdeling vloerbekleding alle harde vloeren van NL Label bekijken en voelen en direct een mooie combinatie maken met de gordijnen en zonwering die wij ook van NL Label voor u in huis hebben.

NL Label woonstijl Natural

NL Label woonstijl Natural

Bovenstaande woonstijl Natural is o.a. gemaakt met NL Label laminaat collectie Wilg. Laminaat is eenvoudig in onderhoud, in vele dessins verkrijgbaar en zeer goed bestand tegen stoten, krassen, zonlicht en vlekken. En perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken.

NL Label woonstijl Industrial

NL Label woonstijl Industrial

Bovenstaande woonstijl Industrial is o.a. gemaakt met muurverf Wall paint Storm Grey. De verf van Bloom is leverbaar als muurverf en houtverf in eiglans. Laminaat is makkelijk meeverhuisbaar, omdat een laminaatvloer altijd zwevend wordt gelegd. Ook kunt u kiezen voor een pvc vloer.

NL Label woonstijl Contemporary

NL Label woonstijl Contemporary

Bovenstaande woonstijl Contemporary is o.a. gemaakt met muurverf Wallpaint Warm Grey. PVC vloeren zijn steeds meer in opmars. De pvc vloer is duurzaam, heeft een hoge slijtageweerstand en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Onze deskundige verkoopadviseurs kunnen u de voor- en nadelen van harde vloeren duidelijk uitleggen.  Kiest u liever voor tapijt, dan biedt NL label hierin ook een mooie collectie.

 

Interieuradvies kunt u aanvragen via het invulformulier van de Binnenhuisadviseurs

 

Klik hier om uitgebreide informatie te lezen over alle producten van NL Label

Meer zien van onze collectie: Topmerken