auping essential header

AUPING ESSENTIAL in de showroom bij winkel Profita Comfortabel Wonen. Auping Essential moderne bedden zien en ervaren in regio Eindhoven bij Auping dealer Profita.

Een echte Auping voor een aantrekkelijke prijs. Dat biedt de Auping Essential, het nieuwe Auping bed. Dit is dan ook het eerste volledige recyclebare bed is ter wereld.

slaapcomfort auping essential model 3

 

Auping maakt het Essential ledikant in verschillende kleuren. De keuze van de kleur bepaalt u door te kiezen uit o.a. vele rustige kleuren. Hierdoor is uw Auping Essential tijdloos en gemakkelijk te combineren met de reeds aanwezige kleuren. Uiteraard heeft u ook de keuze uit wat meer sprekende kleuren.
 

slaapcomfort auping essential model 4

 
Auping biedt zo de mogelijkheid om uw Auping Essential bed een spannende en trendy look te geven. Maak zo uw persoonlijke Auping Essential. Wij helpen u graag met de beste keuze.
 
De Essential is opgebouwd uit aluminium voor de omranding. Voor het hoofdbord heeft u de keuze uit een gelakt of een gestoffeerd hoofdbord. Bovendien kunt u het design helemaal compleet maken, door te kiezen voor een “zwevend” bedtafeltje.