auping spiraal header

Auping spiralen spiraal bodems kopen in de regio Eindhoven bij dealer en slaapspecialist Profita Comfortabel Wonen. Auping spiraalbodems zowel vlak, handverstelbaar als elektrisch verstelbare spiralen.


Een goede Auping spiraal bodem zorgt voor comfortabel slapen, iedere nacht weer. De komst van de Auping spiralen was een vernieuwende ontwikkeling. Auping past het ontwerp van zijn spiraalbodems steeds aan, om aan de hoogste kwaliteit te voldoen.

Ondersteuning

Een Auping spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning en veert altijd terug naar de originele positie. Een Auping spiraalbodem gaat jarenlang mee. Daarom biedt Auping uitgebreide garanties op hun spiralen.

Verstelbaarheid

De spiraalbodem van Auping is de ideale verstelbare bodem. Verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen van vlak tot hand verstelbaar tot elektrisch verstelbaar. Met de matraskoppeling wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht, waardoor dit nauw aaneengesloten meebuigt en het matras niet kan verschuiven.

Ventilatie

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 85% van de onderzijde van het matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Dit zorgt voor een goede ventilatie, waardoor de hygiëne en de levensduur van het matras optimaal blijven.

Auping spiraalbodems en verstelbare spiralen

Een goede nachtrust begint met goede ondersteuning. De spiraalbodem van Auping zorgt voor een optimale ondersteuning voor nog meer slaapcomfort. Door al zijn eigenschappen is er nu voor iedereen het best ventilerende en passende Auping bed.  
 

AVS spiraal bodems van Auping bij dealer Profita voor de regio Eindhoven

Perfecte twee-eenheid

In combinatie met een ventilerend Auping matras zorgt de spiraalbodem voor een uiterst frisse en comfortabele nachtrust. Deze spiraal is door zijn ventilerende eigenschappen de best luchtdoorlatende en hygiënische bodem. Door de open structuur van de spiralen wordt transpiratievocht ook nog eens op geheel natuurlijke wijze afgevoerd. Het matras kan door middel van matrasklikkers aan de spiraalbodem bevestigd worden, waardoor uw matras niet verschuift.

AVS Auping Spiralen

Auping spiralen collectie

De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in een handverstelbare uitvoering en in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen. Alle Auping spiralen kunnen zelfstandig op poten staan of in een bed gelegd worden.

Auping spiralen verstelbaar electrisch of met de hand

Twee worden één

Auping matrassen kunnen worden bevestigd aan de spiraal door middel van de door Auping ontworpen matrasklikkers. Hierdoor buigt uw matras gemakkelijk mee met de spiraalbodem en zorgt er tevens voor dat uw matras niet verschuift. Zo zijn de Auping bedden een perfect slaapsysteem.
 

Auping spiraal ventilerend en ondersteunend

Profita Comfortabel Wonen is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer in de regio Eindhoven.

Onze slaap specialisten zijn dan ook perfect op de hoogte waar uw nieuwe Auping bedden aan moeten voldoen. Omdat wij geen Auping Plaza zijn krijgt u bij ons onafhankelijk merk advies, dus ook voor bijvoorbeeld Pullman of Tempur. Profita is een complete woninginrichter, dus bent u bij ons ook meteen aan het juiste adres voor bijpassende gordijnen of vloerbedekking. . Zo kunt u uw nieuwe slaapkamer direct combineren tot één mooi geheel. Voor uw gemak, alles onder één dak. En u kunt bij ons altijd gratis voor de deur parkeren. U bent van harte welkom !

 

Meer zien van onze collectie: Auping
 
Meer zien van onze collectie: Auping matrassen
 
Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings
 
Meer zien van onze collectie: slaapcomfort