slaapkamer header1

Slaapkamers in een klassieke of moderne stijl kopen in de omgeving Eindhoven? Bezoek dan slaapkamer en bedden speciaalzaak Profita. U vindt bij ons topmerken bedden en ledikanten met bijpassende nachtkastjes, kommodes en slaapkamerkasten van o. a. Tempur, Auping, Musterring en Vroomshoop

Slaapkamers zijn er in vele uitvoeringen. Profita presenteert voor u in de winkel slaapkamers van hoge kwaliteit met uitvoerige mogelijkheden. Zo vindt u bij ons complete slaapkamers inclusief nachtkastjes, kommodes en bijpassende slaapkamer/kleding kasten. Ook slaapkamerkasten en kommodes op maat en kleur voor u gemaakt.

slaapcomfort slaapkamer nolte concept me 500 300 profita comfortabel wonen 11

U wilt dat uw slaapkamer er helemaal uitziet naar uw wensen. Echter is het slaap comfort zeker zo belangrijk. Daarom vindt u bij ons ook een grote collectie bedbodems en matrassen, zodat u heerlijk slaapt. U heeft dankzij onze topmerken zoals Tempur, Auping, Pullman, Musterring en Vroomshoop de zekerheid van jarenlang plezier van uw nieuwe slaapkamer.

slaapcomfort slaapkamer musterring san diego profita comfortabel wonen 3

U wordt bij Profita geholpen door ervaren adviseurs die tijd voor u hebben en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties op slaapkamer gebied. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven en u kunt bij ons altijd gratis voor de deur parkeren. U bent van harte welkom voor vriendelijk en deskundig advies. 

Wilt u een boxspring van bijvoorbeeld Pullman of Auping kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze compleet maken met een mooie bijpassende kledingkast of nachtkastjes.

slaapcomfort slaapkamer musterring san diego profita comfortabel wonen 2

Bij Profita hebben wij een ruime collectie aan Musterring producten. Zo heeft Musterring ook slaapkamers en bedden die u in onze showroom kunt vinden. De bedden zijn comfortabel en modern; waar Musterring voor staat.

Profita is een complete woninginrichter, dus wanneer u uw slaapkamer opnieuw gaat inrichten kunt u bij ons ook direct gordijnen en vloerbekleding uitzoeken die bij uw nieuwe slaapkamer passen. Zo kunt u alles mooi combineren.