WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier multi online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1234

Varier Multi™ Balans.

Multi™ is een funky stoel die de grenzen van conventionele meubelstukken verlegt. Het strakke design, de prachtige structuur en de ondersteunende kussens bieden een cool zitalternatief. Dankzij de houten knoppen kan de zitting in vier verschillende hoeken worden geplaatst. Multi™ is compact en kan volledig plat liggen, waardoor het gemakkelijk te dragen of op te slaan. Samen met het iconische knielende ontwerp is het de ideale allrounder stoel.

varier multi online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 999

Multi™ Balans Varier online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. De Multi™ balans van Varier.

Een echte allround stoel met eenvoudig te verstellen zitting en hoogte. Inklapbaar compact dus ideaal voor mensen die de stoel vaak mee nemen. Gezond zitten tijdens werk en andere activiteiten waarbij uw armen veel vrijheid nodig hebben.

De juiste zithouding voor uw rug en instelbaar in 4 standen.

Het verschil met andere kniestoelen van Varier furniture is dat de Multi™ balans geen slee onderaan heeft. Dit maakt hem uitermate geschikt voor mensen die juist stil moeten zitten (zonder schommelen / wippen) zoals voor de klas zitten of een lezing of voordracht geven. Ook het spelen van vele soorten muziek instrumenten gaat perfect op de Multi™, in een gezonde houding voor uw rug.

De Multi™ balans is gemakkelijk te transporteren en in te stellen.

U heeft complete vrijheid van bewegen, zowel uw armen als uw bovenlichaam. Zitten in een natuurlijke open hoek positie tussen bovenlichaam en heupen zorgt er voor dat u gemakkelijk kunt ademhalen en geeft een fijn ontspannen gevoel. Uw lichaamsgewicht is verdeeld tussen zitvlak en kniesteun, welke er ook voor zorgt dat u stabiel zit.

varier multi online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 777

U kunt nu bij ons de Varier Multi™ Balans online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Multi™ balans Varier online te kopen / bestellen

varier multi online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1231

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Multi balans in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Varier