WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier peel online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1234

Varier Peel™. 

De ontwerper van de Varier Peel™ heeft zich voor dit ontwerp laten inspireren door de vorm van een vallende sinaasappelschil. De functie van de Peel™ Varier is om de inhoud te beschermen en er goed voor te zorgen. De aandacht wordt op u gevestigd, om u zo te verwennen. De fauteuil past zich aan uw lichaam aan en beweegt met u mee, gemaakt voor elk lichaamsgewicht en elke lengte. Met dit verrassende en unieke ontwerp heeft u een ergonomische relaxfauteuil die heerlijk zit en totale ontspanning biedt met veel vrijheid van bewegen en relaxen. 

De mix van het strakke en elegante design samen met het comfort maakt de Peel™ tot een aangename relaxfauteuil. Wat voor houding u ook aanneemt, de fauteuil ondersteunt uw lichaam in zijn geheel. Vanwege deze goede ondersteuning is de fauteuil erg goed voor uw rug en nek. Fysiotherapeuten raden de Varier Furniture Peel™ dan ook vaak aan. Er is ook een gespiegelde versie van de Peel™ Varier. De Peel™ I heeft de opening voorstaand links, en de Peel™ II heeft de opening voorstaand rechts.

varier peel online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

Samen met de half open rug, de verstelbare neksteun en de voetensteun is het comfort bijna vanzelfsprekend. U kunt gemakkelijk van zitpositie verwisselen, dankzij het unieke verensysteem. Doordat de Peel™ op een draaivoet staat, kunt u vrij bewegen. De fauteuil is speciaal ontworpen om te voorkomen dat u, ongeacht uw lengte, naar voren of achter glijd.

Nieuw voor de Varier Peel™: verstelbare hoofdsteun voor nog beter zitcomfort.

U kunt nu bij ons de Varier Peel™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.


varier peel online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1233

 

Klik hier om een Peel™ Varier online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Peel™ in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier