zitcomfort sta op stoelen bij zitspecialist Profita Eindhoven

Sta-op-stoelen op maat op-sta fauteuils opstap hulp. Sta-op stoel kopen bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven. Op sta fauteuil die u helpt opstaan en uw pols en schouder gewrichten te ontlasten.

Sta op stoelen zijn in vele gevallen zeer praktisch en kunnen het vallen voorkomen. Dankzij deze sta op stoelen kunt u gemakkelijk zelfstandig opstaan en gaan zitten. In combinatie met een aantal andere hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld een rollator, verhoogd toilet, wandsteunen) kunt u zo langer zelfstandig wonen. Daarnaast is een opsta fauteuil ontlastend voor pols en schouder gewrichten, zodat deze langer goed blijven. 
 
Sta-op-stoelen kunnen geheel op maat worden gemaakt of ingesteld voor de gebruiker. Dat is belangrijk voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. Mensen die afhankelijk zijn van een sta-opstoel, brengen doorgaans vele uren per dag door in deze stoel. Naast het sta-opmechanisme is het van belang dat de gebruiker van houding kan wisselen, dat er een goede doorbloeding van het lichaam plaatsvindt en dat de zithouding wordt ondersteund met name in de onderrug door een goede lendesteun.

De Toekomst sta op stoel relaxfauteuil kopen bij Profita Comfortabel Wonen showroom nabij Eindhoven

Een goede passende sta-op-stoel voldoet aan alle normen. Onze deskundige adviseurs zorgen er voor dat uw opsta stoel op alle punten voldoet. De juiste sta op fauteuils hebben de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen op uw maat gemaakt. Er is gelukkig een ruime keuze in zowel klassieke als moderne opsta fauteuils, zodat deze ook in úw interieur perfect past.
 
U kiest uit een grote collectie modellen, stoffen en leder. Wij bezorgen uw relaxfauteuil thuis in heel Nederland en een groot deel van België. Profita is officieel dealer van op-sta-stoelen van de merken Fitform, De Toekomst, Himolla, Mecam, Cosyform, Wellco en Musterring.
 

Sta-op-stoel Himolla zitspecialist bij Profita Comfortabel Wonen Eindhoven

Sta op Stoel in stof of leder leverbaar.

 

Vaak ontstaat de behoefte aan een op-sta-hulp stoel onverwachts. Daarom heeft Profita voor u een uitgekiende selectie op-sta-stoelen op voorraad gezet. Deze sta-op stoelen zijn snel te leveren in diverse maten. Zo kunt u snel een op-sta-stoel in de maten small - medium - large of extra large thuis krijgen geleverd. Wilt u een stoel met op-sta-hulp helemaal op maat gemaakt ? Dan hebben wij voor u een model wat met 3 weken geleverd kan worden. 
 

Wilt u direct een op-sta-stoel uit voorraad kopen? Wij hebben modellen snel leverbaar uit voorraad.

 

Fitform sta op stoel op uw maat gemaakt bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven

 

De sta op fauteuils zijn ook wel bekend onder de naam kiep stoelen of kiep fauteuils. Er is altijd een elektrisch aangedreven motor nodig voor de opsta stand. Wij leveren ook vele modellen met een accu, waardoor er geen snoeren in de kamer hoeven te liggen. De relax opsta fauteuils van Profita zijn allen met een uitvoerig getest motorische aandrijving, waardoor u weet dat u voor kwaliteit kiest waar u jarenlang plezier aan beleeft. Profita biedt u de zekerheid van topmerken. 

 

U vindt bij ons ook aanbiedingen op-sta-fauteuils, bezoek onze winkel om ze zelf uit te proberen.

U ziet op deze bladzijde een kleine selectie van de sta-op-stoelen die u bij Profita Comfortabel Wonen in de winkel bij Eindhoven vindt. In onze showrooms staat een groot aantal sta-op relaxfauteuils.

Relaxfauteuils op maat gemaakt met accu en draaiplateau en op sta hulp te koop bij zitspecialist Profita Comfortabel Wonen winkel regio Eindhoven

Prachtig gestoffeerde sta-op-fauteuils op maat gemaakt. Deze relaxfauteuils met sta-op hulp zijn van topkwaliteit. Grote keuze in leder of stoffen bekleding. Grote keuze in modellen. Grote keuze in aanpassingen.

Moderne sta op stoelen in small medium en large van dealer Profita zitspecialist winkel regio Eindhoven

Moderne en kwalitatieve op-sta-stoelen in small - medium - large in leder of stoffen bekleding.

Sta op stoelen op maat gemaakt kopen bij Fitform De Toekomst Himolla en FSM dealer Profita in de regio Eindhoven

Sta-op-stoelen kopen op maat in stof of leder van o.a. Fitform De Toekomst Himolla en FSM.

Sta-op stoelen direct snel uit voorraad leverbaar bij zitspecialist Profita regio Eindhoven

U vindt bij ons ook Sta-Op-Stoelen snel direct uit voorraad leverbaar in small, medium, large, en extra large. Bovenstaande sta-op stoel snel uit voorraad leverbaar. 

Breng ons een bezoek en ervaar zelf het perfecte zitcomfort van onze sta-op-stoelen. Heeft u geen vervoer? Bel ons en wij komen u vrijblijvend halen en brengen. Moeilijk ter been? Wij kunnen ook bij u langs komen met een proef stoel, zodat u thuis kunt kiezen.

Sta op stoelen bij zitspecialist profita in regio eindhoven 

Sta-op-stoelen en op-sta fauteuils op maat met een mooie uitstraling. 

Profita is al meer dan 50 jaar uw vertrouwde interieur specialist.
U vindt bij ons in de showroom meer dan 100 relaxfauteuils.

Kijk ook op Fitform sta-op stoelen en relax fauteuils op maat gemaakt: Ergonomische fitform fauteuils op maat
 
Meer zien van onze collectie: relax stoelen
 
Meer zien van onze collectie: zitcomfort 
 
Extra info voor tijdens de Corona