zitcomfort sta op stoelen header afbeelding

Sta-op-stoelen op maat op-sta fauteuils opstap hulp. Sta-op stoel kopen bij Profita Comfortabel Wonen in regio Eindhoven. Op sta fauteuil die u helpt opstaan en uw pols en schouder gewrichten te ontlasten.

Sta op stoelen zijn in vele gevallen zeer praktisch en kunnen het vallen voorkomen. Dankzij deze sta op stoelen kunt u gemakkelijk  zelfstandig opstaan en gaan zitten. In combinatie met een aantal andere hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld een rollator, verhoogd toilet, wandsteunen) kunt u zo langer zelfstandig wonen. Daarnaast is een opsta fauteuil ontlastend voor pols en schouder gewrichten zodat deze langer goed blijven. 

Sta-op-stoelen kunnen geheel op maat worden gemaakt of ingesteld voor de gebruiker. Dat is belangrijk voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. Mensen die afhankelijk zijn van een sta-opstoel, brengen doorgaans vele uren per dag door in deze stoel. Naast het sta-opmechanisme is het van belang dat de gebruiker van houding kan wisselen, dat er een goede doorbloeding van het lichaam plaatsvindt en dat de zithouding wordt ondersteund met name in de onderrug door een goede lendesteun.

De Toekomst Twice sta op stoel relaxfauteuil kopen bij Profita Comfortabel Wonen showroom nabij Eindhoven

Een goede passende sta-op-stoel voldoet aan alle normen. Onze deskundige adviseurs zorgen er voor dat uw opsta stoel op alle punten voldoet. De juiste sta op fauteuils hebben de juiste zithoogte, zitdiepte en armleuningen op uw maat gemaakt. Er is gelukkig een ruime keuze in zowel klassieke als moderne opsta fauteuils zodat deze ook in úw interieur perfect past.

U kiest uit een grote collectie modellen, stoffen en leder. Wij bezorgen uw relax-fauteuil thuis in heel Nederland en een groot deel van België. Profita is officieel dealer van op-sta-stoelen van de merken Fitform, 3B, De Toekomst, Himolla, Mecam, Cosyform, Wellco en Musterring.

Sta-op-stoel snel uit voorraad leverbaar

Sta op Stoel in stof of leder leverbaar.

 

Vaak ontstaat de behoefte aan een op-sta-hulp stoel onverwachts. Daarom heeft Profita voor u een uitgekiende selectie op-sta-stoelen op voorraad gezet. Deze sta-op stoelen zijn snel te leveren in diverse maten.  Zo kunt u snel een op-sta-stoel in de maten small - medium - large of extra large thuis krijgen geleverd. Wilt u een stoel met op-sta-hulp helemaal op maat gemaakt ? Dan hebben wij voor u een model wat met 3 weken geleverd kan worden. 

Wilt u direct een op-sta-stoel uit voorraad kopen? Wij hebben modellen snel leverbaar uit voorraad.

 

Sta op stoelen op uw maat gemaakt bij zit specialist woninginrichter Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven winkel met altijd gratis parkeren voor de deur.

 

De sta op fauteuils zijn ook wel bekend onder de naam kiep stoelen of kiep fauteuils. Er is altijd een elektrisch aangedreven motor nodig voor de opsta stand. Wij leveren ook vele modellen met een accu, waardoor er geen snoeren in de kamer hoeven te liggen. De relax opsta fauteuils van Profita zijn allen met een uitvoerig getest motorische aandrijving waardoor u weet dat u voor kwaliteit kiest waar u jarenlang plezier aan beleeft. Profita biedt u de zekerheid van topmerken. 

 

U vindt bij ons ook aanbiedingen op-sta-fauteuils, bezoek onze winkel om ze zelf uit te proberen.

U ziet op deze bladzijde een kleine selectie van de sta-op-stoelen die u bij Profita Comfortabel Wonen in de winkel bij Eindhoven vindt. In onze showrooms staat een groot aantal sta-op relaxfauteuils.

Relaxfauteuils op maat gemaakt met accu en draaiplateau en op sta hulp te koop bij dealer Profita Comfortabel Wonen winkel regio Eindhoven

Prachtig gestoffeerde sta-op-fauteuils op maat gemaakt. Deze relaxfauteuils met sta-op hulp zijn van topkwaliteit. Grote keuze in leder of stoffen bekleding. Grote keuze in modellen. Grote keuze in aanpassingen.

Moderne luchtige sta op stoelen in small medium en large van dealer Profita zitspecialist winkel regio Eindhoven Waalre Valkenswaard Veldhoven Heeze Leende Geldrop Nuenen

Moderne en kwalitatieve op-sta-stoelen in small - medium - large in leder of stoffen bekleding

Sta op stoelen op maat gemaakt kopen bij Fitform De Toekomst Himolla en FSM dealer Profita in de regio Eindhoven

Sta-op-stoelen kopen op maat in stof of leder van o.a. Fitform De Toekomst Himolla en FSM.

Sta-op stoelen bij winkel Profita regio Eindhoven kopen? Bezoek onze winkel en geniet van deskundig advies en kwaliteit van topmerken. Ook sta-op stoelen direct snel uit voorraad leverbaar.

U vindt bij ons ook Sta-Op-Stoelen snel direct uit voorraad leverbaar in small, medium, large, en extra large. Bovenstaande sta-op stoel snel uit voorraad leverbaar. 

Breng ons een bezoek en ervaar zelf het perfecte zitcomfort van onze sta-op-stoelen. Heeft u geen vervoer? Bel ons en wij komen u vrijblijvend halen en brengen. Moeilijk ter been? Wij kunnen ook bij u langs komen met een proef stoel, zodat u thuis kunt kiezen.

Dealer van fauteuils met op sta hulp staop stoelen Profita regio Eindhoven. Maatwerk op-sta relaxfauteuils. Fitform sta op fauteuils op maat met een snelle levertijd.

Sta-op-stoelen en op-sta fauteuils op maat met een mooie uitstraling. 


Profita is al meer dan 50 jaar uw vertrouwde interieur specialist.
U vindt bij ons in de showroom meer dan 100 relax fauteuils.


Kijk ook op Fitform sta-op stoelen en relax fauteuils op maat gemaakt: Ergonomische fitform fauteuils op maat

Meer zien van onze collectie: relax stoelen

Meer zien van onze collectie: zitcomfort