Vouwgordijnen paneelgordijnen en rolgordijnen bij gordijnen speciaalzaak voor Eindhoven en omgeving Profita Comfortabel Wonen

Vouwgordijnen paneelgordijnen rolgordijnen Wood & Washi te koop bij winkel Profita regio Eindhoven inclusief meten, maken en plaatsen.


Voor vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen bent u bij Profita aan het juiste adres. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op- of ingestikte baleinen, of geen baleinen. Tevens kunt u altijd kiezen uit een ketting- of koordbediening. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en, indien u deze wilt wassen, is de stof eenvoudig af te nemen. 

De paneelgordijnen zijn strak, modern en nieuw. Zeer mooi bij grote raam partijen, schuifdeuren, schuifpuien en openslaande tuindeuren. Ook verkrijgbaar in de 'oosterse' Wood & Washi stijl. Deze rol en paneel gordijnen maken bijvoorbeeld een hoekbank helemaal af.

U kunt kiezen uit alle mogelijke stoffen binnen onze collectie, deze worden dan als rol gordyn of paneel gordijn uitgevoerd. Zo kunt u uw persoonlijke wens vervullen op het gebied van kleur, materiaal en structuur. Ook verduisterend en voor schuine ramen of een dakkapel.

Sfeervol rolgordijn 
Modern rolgordijn    

Wood & Washi

Wood & Washi een nieuwe lijn raambekleding naar Japans ontwerp. De shades worden gemaakt van washi. Washi is Japans papier van de moerbeiboom. In dit papier worden natuurlijke materialen als hennepvezels of snippers boomschors verwerkt. Het moerbeipapier is er in gelamineerde kwaliteit die zeer stevig en afwasbaar is. Dit gelamineerde washi is verkrijgbaar in 7 dessins en 9 kleuren. Op het washi worden baleinen gespannen van hout of aluminium.

Wood & Washi paneel 
Wood & Washi rollo shades 
Wood & Washi panelen 3 vlaks. 

De shades van Wood & Washi zijn verkrijgbaar als rolgordijn, als paneel en als banner. Optioneel zijn afstandsbediening, zijgeleiding, stans-vormen en combinaties van 2 rollo’s in een systeem.

Wood & Washi met kleur vakken. 
Wood & Washi rolgordijn 
Wood & Washi 

U vindt bij ons paneel-gordijnen vouw-gordijnen en rol-gordijnen van de merken

Verosol - NL Label - B&C - JAB - GB - BeCe - Luxaflex

 

Meer zien van onze collectie raamdecoratie & -bekleding