Alle Auping acties bij Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven


Auping Paasactie bij Auping dealer Profita Comfortabel Wonen

Auping Pixel nachtkastje gratis bij Profita beddenzaak Eindhoven

Auping Paasactie bij Profita: een Pixel nachtkastje cadeau

Actievoorwaarden:

 • Geldig bij aankoop van een 2-persoonsbed, vanaf breedtemaat 160 cm (boxspring of bedmodel inclusief 2 spiraalbodems)
 • Actieperiode: vrijdag 19 april t/m maandag 22 april
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties, tenzij anders aangegeven
 • De actie geldt niet voor showmodellen

Auping terugwin actie bij Profita Comfortabel Wonen

Auping actie aankoopbedrag terugwinactie

Win je aankoopbedrag terug bij Profita!
Profita zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een heel leuke promotie voor haar klanten aan. Koopt u in de periode van 31 maart t/m 29 mei een matras, bed of boxspring bij Profita, dan maakt u kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag!*

Actievoorwaarden:

 • Je kunt jouw aankoopbedrag terug winnen tot een bedrag van € 2.500,--*.
 • Deze actie loopt van 31 maart t/m 29 mei 2019.
 • Winnaars worden bekend gemaakt in week 23.
 • Deze actie is van toepassing op alle Auping producten met een minimale waarden van € 495,-. M.u.v. kussens, dekbedden en bedtextiel.
 • Deze actie is een samenwerking tussen Auping en de geselecteerde Auping Plaza’s en Auping dealers in NL.
 • De actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
 • Onder voorbehoud van wijzigingen.

* voorwaarde bij uitkering van uw prijs: U bent officieel kansspelbelastingplichtig bij een winnende prijs vanaf euro € 454,--.
Profita dient de belasting in te houden bij uitkering van de prijs. Kansspelbelasting bedraagt in 2019 > 30,1%. Het maximaal netto uit te keren bedrag aan de winnaar is dus euro 1747,50 (euro 2500,= minus 30,1%).

Gekocht volgens de actievoorwaarden maar geen invulstrook ingeleverd? Profita zorgt ervoor dat u gewoon meedingt naar de prijs. 


Dromen van een wereld zonder ALS

Auping tour du ALS

Op woensdag 29 mei vindt op en rond de Mont Ventoux in Frankrijk voor de achtste maal de Tour du ALS plaats. Met maar liefst 50 Auping toerfietsers, hardlopers en wandelaars trotseren wij 1 of meerdere keren deze befaamde berg in onze strijd tegen ALS.

Profita droomt van een wereld zonder de ziekte ALS. Daarom ondersteunt Profita de stichting ALS Nederland door deel te nemen aan de Tour du ALS 2019.

Op 29 mei neemt een team van medewerkers en relaties van Auping deel aan dit evenement. Het team bestaat uit vijftig wandelaars, fietsers en hardlopers. De uitdaging is het (meermaals) beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Het Aupingteam hoopt hiermee een mooi bedrag op te halen om te doneren aan de Stichting ALS, voor onder andere onderzoek naar de oorzaken van deze slopende ziekte.

Een steentje bijdragen
Profita ondersteunt team Auping in deze uitdaging, en doneert een substantieel bedrag aan dit goede doel. Klanten van Profita dragen dus automatisch ook een steentje bij aan het goede doel!

Wil je ons steunen in deze strijd? Help ons dan onze droom te realiseren en doneer op www.tourduals.nl/team/team-auping.


Meer zien van onze collectie: Auping