Bedden, boxsprings en matrassen bij slaapspecialist Profita in regio Eindhoven

Bedden, matrassen en boxsprings kopen in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven. Bedden, matrassen en boxsprings van topmerken voor een heerlijke nachtrust.

Voor het kopen van nieuwe bedden, matrassen en boxsprings van o.a. Musterring, Latex Bliss, Pullman, Auping, Tempur en Treca in de regio Eindhoven en omstreken bent u bij beddenspecialist Profita op het juiste adres.

bedden en ledikanten bij slaapspecialist Profita Comfortabel Wonen Waalre

U wilt toch ook graag de ruimste keuze in bedden? En het beste bedden / slaap advies? Daarvoor gaat u naar Profita. Een grote collectie matrassen en bedden van topmerken. De zekerheid van meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van slapen. En dankzij de keuze uit diverse topmerken bedden en matrassen, altijd een onafhankelijk slaapadvies. 
 

Bedden bij beddenzaak Profita in regio Eindhoven

Uiteraard worden alle bedden, matrassen en boxsprings door ons in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk tot Son, Best en ver daarbuiten, gratis geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u er fijn en lang van genieten. Wilt u iets verplaatst hebben van uw bestaande bedden, matrassen of boxsprings, dan helpen wij u graag!
 
Bent u op zoek naar een bed of boxspring en wilt u graag het ligcomfort komen uitproberen? U bent van harte welkom in de Showroom van Profita Comfortabel Wonen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!
 
Bedden en ledikanten bij beddenspeciaalzaak profita in eindhoven  
 
U vindt bij Profita woninginrichting behalve bedden ook vloerbedekking en raambekleding kopen. Dus wanneer u behalve uw bedden, matrassen of boxsprings ook een nieuwe vloerbedekking of gordijnen voor uw slaapkamer zoekt, kunt u bij ons alles combineren tot één mooi geheel.
 

Slaapkamerspecialist voor bedden, boxsprings, vloerbekleding en raambekleding Profita in Eindhoven

Moeite met inrichten? Graag helpen wij u met een interieuradvies! Wilt u de complete slaapkamer of woonkamer opnieuw inrichten dan is dit vaak een moeilijke klus. Om één mooi geheel te krijgen, is het belangrijk dat de kleuren en stijlen heel goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is voor ons een dagelijkse bezigheid en wij helpen u graag om uw wensen te vervullen.
 

Boxsprings bij slaapspecialist profita comfortabel wonen in waalre 

Profita biedt u als erkend dealer bedden, matrassen en boxsprings van Musterring, Pullman, Auping, Tempur en Treca voor de regio Eindhoven, Eersel, Veldhoven. Zo heeft u de zekerheid van volledige garantie en perfect advies.

 

 Luxe bedden bij slaapspecialist profita comfortabel wonen in regio Eindhoven

U bent van harte welkom in onze beddenzaak om zelf te ervaren welke bedden, matrassen of boxsprings voor u het beste zijn. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Tot ziens!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.
 
Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.