WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Bannink dealer Profita: Klassieke massief houten meubelen en zitmeubelen met karakter

bannink merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Bannink (sinds 1906) staat voor vakmanschap en traditie en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief.

Klassieke eiken meubels tot in de perfectie afgewerkt dankzij knowhow en ambachtelijke vakmensen. Voor u betekent dit, dat u een ruime keuze heeft in ambachtelijk vervaardigde houten tafels en stoelen dieschikt zijn voor een klassieke woninginrichting. De meubels zijn vervaardigd uit massief Europees eiken en verkrijgbaar in verschillende kleuren of afwerkingen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met alle keuzes!     Bannink klassieke eiken eetkamer stoelen.

Comfortabel zitten is een voorwaarde om ontspannen te eten of werken aan tafel. Mooie houten stoelen in een klassieke stijl, gecombineerd met prachtige bekledings stoffen maken deze eetkamer stoelen geschikt voor verschillende interieurs. Uitstekend zitcomfort met de gestoffeerde zittingen. Een modern gekleurde streepstof geeft een klassieke stoel een moderner uiterlijk, terwijl het gebruik van webbing ervoor zorgt dat de stoelen goed passen binnen een landelijk interieur. Er zijn vele houtkleuren mogelijk.

Klassieke eetkamer stoelen van Bannink in massief eiken met prachtige bekledings stoffen bij Profita meubelzaak / winkel tegen eindhoven

Bannink klassieke eiken (uitschuif) eetkamer tafels. 

Tafels om gezellig aan te eten of lekker lang na te tafelen in grote en kleine formaten of bijvoorbeeld met uitschuifblad te vergroten. Bannink biedt een goede keuze eetkamer tafels die met een klapblad of hangoor blad groter zijn te maken. Ook klassieke tafels met aanschuifblad of inlegblad zijn leverbaar. Daarnaast heeft Bannink in hun klassieke meubel collectie ook bijpassende salontafels, hoektafels en bijzettafels. Gekozen binnen één collectie voor een duidelijk karakter van uw woning, of juist gecombineerd uit meerdere collecties voor een speels en gezellig uiterlijk. En altijd van uitstekende kwaliteit. De massief houten eettafels zijn zonder uitzondering bedoeld voor jarenlang gebruik.  Kom uzelf overtuigen in onze woonwinkel, waar wij u graag meer informatie geven.

Klassieke meubels zoals eetkamer tafels en stoelen ook uitschuif en hangoor klapbladen tafels van Bannink bij Profita
Bannink eetkamer tafels bij delaer Profita regio Eindhoven

Klassieke eetkamer tafels van Bannink. 

 

Meubelen gemaakt door Bannink hebben kwaliteit en uitstraling.. De collectie bestaat uit klassieke stijl stoelen en tafels. Profita Comfortabel Wonen (winkel regio Eindhoven) is erkend Bannink dealer, dus u heeft altijd volledige garantie en perfect advies. U bent van harte welkom in onze showroom, en kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Tot ziens bij Profita!


Bannink massief eiken klassieke meubelen in vele kleuren