Bannink dealer Profita: Klassieke massief houten meubelen en zitmeubelen met karakter

bannink merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Bannink (sinds 1906) staat voor vakmanschap en traditie en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief.

Klassieke eiken meubels tot in de perfectie afgewerkt dankzij knowhow en ambachtelijke vakmensen. Voor u betekent dit, dat u een ruime keuze heeft in ambachtelijk vervaardigde houten meubelen die geschikt zijn voor een klassieke of moderne woninginrichting. De meubels zijn vervaardigd uit massief Europees eiken en verkrijgbaar in verschillende kleuren of afwerkingen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag met alle keuzes!     

Klassieke salontafels met uitschuif plateau uitschuif blad van Bannink bij erkend dealer Profita de klassieke meubelzaak voor Eindhoven en omstreken
Bannink dealer winkel Profita regio Eindhoven presenteert de nieuwste Bannink collectie klassieke meubelen dressoirs

Bannink klassieke eiken eetkamer stoelen.

Comfortabel zitten is een voorwaarde om ontspannen te eten of werken aan tafel. Mooie houten stoelen in een klassieke stijl, gecombineerd met prachtige bekledings stoffen maken deze eetkamer stoelen geschikt voor verschillende interieurs. Uitstekend zitcomfort met de gestoffeerde zittingen. Een modern gekleurde streepstof geeft een klassieke stoel een moderner uiterlijk, terwijl het gebruik van webbing ervoor zorgt dat de stoelen goed passen binnen een landelijk interieur. Er zijn vele houtkleuren mogelijk.

Klassieke eetkamer stoelen van Bannink in massief eiken met prachtige bekledings stoffen bij Profita meubelzaak / winkel tegen eindhoven

Bannink klassieke eiken (uitschuif) eetkamer tafels. 

Tafels om gezellig aan te eten of lekker lang na te tafelen in grote en kleine formaten of bijvoorbeeld met uitschuifblad te vergroten. Bannink biedt een goede keuze eetkamer tafels die met een klapblad of hangoor blad groter zijn te maken. Ook klassieke tafels met aanschuifblad of inlegblad zijn leverbaar. Daarnaast heeft Bannink in hun klassieke meubel collectie ook bijpassende salontafels, hoektafels en bijzettafels. Gekozen binnen één collectie voor een duidelijk karakter van uw woning, of juist gecombineerd uit meerdere collecties voor een speels en gezellig uiterlijk. En altijd van uitstekende kwaliteit. De massief houten eettafels zijn zonder uitzondering bedoeld voor jarenlang gebruik.  Kom uzelf overtuigen in onze woonwinkel, waar wij u graag meer informatie geven.

Klassieke meubels zoals eetkamer tafels en stoelen ook uitschuif en hangoor klapbladen tafels van Bannink bij Profita
Bannink eetkamer tafels bij delaer Profita regio Eindhoven

Klassieke eetkamer tafels van Bannink die uitschuifbaar zijn, met hangoor blad, klap blad of inleg blad. 

Klassieke tafels met hangoren, zo is de tafel met hangoor klapblad te vergroten
Uitschuif tafels in een klassieke stijl klapbladen of hangoren van Bannink bij dealer Profita
Ronde tafel of vierkante tafels van Bannink, klapbaar om te vergroten. Zien en ervaren ? Profita regio Eindhoven, de meubelzaak met een grote keuze klassieke meubelen

Bannink klassieke kasten en dressoirs van massief eiken en ook op maat gemaakt.

De collectie klassieke kasten van Bannink is uitgebreid. Van klassieke dressoirs, boekenkasten en vitrinekasten, tot jachtkasten, spindekasten en flatscreen TV kasten of Audio meubelen. Gedetailleerde ontwerpen met versierselen of strak gladde massief houten elementen. U bent van harte welkom in onze showroom.

Spindekast Jachtkast met zijdeur en tiffany glas van Bannink te zien en ervaren bij Profita winkel en erkend dealer regio Eindhoven
Flatscreen klassiek tv meubel audio meubel van Bannink ook op maat gemaakt. Bezoek dealer Profita met winkel regio Eindhoven. Altijd gratis parkeren voor de deur.

Meubelen gemaakt door Bannink hebben kwaliteit en uitstraling.. De collectie bestaat uit klassieke stijl stoelen, tafels , kasten, dressoirs en andere meubelen.. In onze showroom staan een grote keuze Bannink meubels voor u opgesteld zodat u zelf kunt zien en ervaren hoe deze klassieke meubelen met liefde voor het vak gemaakt zijn. Profita Comfortabel Wonen (winkel regio Eindhoven) is erkend Bannink dealer, dus u heeft altijd volledige garantie en perfect advies. U vindt bij ons een grote collectie Bannink meubelen van o.a. de programma's Avercamp Bary Bartok Breughel Steenbergen Ravel Rubens Toorop Joplin en Sweelinck. U bent van harte welkom in onze showroom, en kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Tot ziens bij Profita!

Maasief houten eiken klassieke dressoirs en kasten van Bannink delaer Profita
Bannink massief eiken klassieke meubelen in vele kleuren