WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

BKS dealer Profita: Traditionele houten meubelen en moderne meubelen in complete meubelprogramm's. Made in Holland.

bks merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

In Nederland vervaardigde meubelen van kwalitatief hoogwaardig Frans eiken. BKS maakt klassieke en moderne meubelen in meubelprogramma's die volledig op elkaar zijn afgestemd. De collectie houten meubels bestaat uit tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils, dressoirs, TV kasten, boekenkasten, vitrinekasten enz.
BKS heeft een eigen, snelgroeiende maatwerkafdeling met vakmeubelmakers die meubelen maken naar de wens van de klant. Op maat gemaakte meubelen zijn altijd exclusief en passen prima in uw interieur. Meubelen op maat geven uw woninginrichting een luxe uitstraling en passen uiteraard perfect. U bent van harte welkom bij Profita om voorbeelden van maatwerk meubels in onze showroom te bekijken en te vragen naar alle mogelijkheden bij onze deskundige verkoopmedewerkers.

bks meubelen wandmeubel met haard

Ambachtelijk gemaakte meubelen in Frans eikenhout (tafels, dressoirs, kasten, kleinmeubelen)

De complete productie van de BKS meubelcollecties vindt plaats in Staphorst, Overijssel. Hier worden de uit Frankrijk geïmporteerde eiken bomen dagelijks door ongeveer 100 meubelmakers verwerkt tot de mooiste meubelen die de liefde voor het vak en de zorg voor het eindproduct uitstralen. Er wordt gewerkt met rustiek (genoest eiken) Frans eikenhout en geselecteerd (nagenoeg ongenoest) Frans eikenhout.
BKS heeft eikenhouten meubelen in vele modellen met een keuzevrijheid in kleurgebruik en soort beslag. Het meubelstuk van uw keuze, in de gewenste kleur en met de door u gekozen handgrepen.

bks meubelen eetkamer tafel

Maatwerk meubelen / meubels op maat gemaakt

BKS heeft een eigen maatwerkafdeling waar vakmeubelmakers op ambachtelijke wijze meubelen naar uw wensen maken. De eikenhouten meubelen hebben uiteraard dezelfde uitstekende kwaliteit als de in serie geproduceerde meubelcollecties en bieden u bovendien het exacte maatwerk zodat het meubel precies past in de ruimte die u voor ogen had. Eventuele loze ruimte die u over houdt na het plaatsen van een standaardmeubel bent u zo direct kwijt.

bks meubelen wandmeubel met haard 1

Onder maatwerk meubelen wordt ook de wijziging verstaan die nodig zijn om een standaard meubelstuk aan te passen aan uw wensen. Bent u bijvoorbeeld zeer content met de eetkamertafel die in een bepaald meubelprogramma wordt aangeboden terwijl u 'liever een lade onder het tafelblad' zou willen? Kleine aanpassingen aan standaard meubels worden vakkundig uitgevoerd. Denkt u ook eens aan het plaatsen van extra laden bij tafels, TV dressoirs, wandtafels of computerbureaus, een salontafel voorzien van een extra onderblad of extra houten schappen of planken in de kasten. Maatwerk wordt exact op uw wensen gemaakt en is daardoor iets hoger in prijs. Overlegt u gerust met onze verkoopmedewerkers en geeft u hen de exacte maten van uw wensen.

bks meubelen bartafel en barstoelen

Profita is officieel erkend dealer van BKS meubelen zodat u verzekerd bent van eerlijke garantie en goede kwaliteit.

De traditionele houten meubelen passen uitstekend in een klassiek interieur. De strakker vormgegeven meubels, vaak in een lichtere kleur afgewerkt, voelen zich thuis in een landelijke interieurstijl en komen ook prima tot hun recht in een moderne omgeving.

bks meubelen eetkamer1

Profita heeft een zeer complete collectie meubelen in landelijke en klassieke stijl.
Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende raambekleding en vloerbekleding.

Meer zien van onze collectie: Topmerken