WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

De Ploeg dealer Profita: gordijnstoffen, meubelstoffen, kussens, poefs, plaid in gordijnenspeciaalzaak Waalre

 

de ploeg merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

De Ploeg maakt voor de betere woninginrichter ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een ruime keuze. De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd zodat u uw gehele woning in stijl kunt inrichten.

Gordijnstoffen (transparant en gesloten geweven, vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen, stoffen in uni/dessins)

De Ploeg heeft honderden stoffen om gordijnen van te kunnen maken. Te veel om op deze website te kunnen plaatsen. Natuurlijk kunt u op onze uitgebreide gordijnen afdeling komen kijken naar de collectie. De Ploeg heeft een aantal doekkwaliteiten geselecteerd die goed te verwerken zijn als vouwgordijn. Deze kwaliteiten zijn vooraf uitvoerig getest om te beoordelen of deze vouwgordijn geschikt zijn. Alleen die stoffen die deze testen goed doorstaan worden als vouwgordijn geschikt aangemerkt.

Gordijnstoffen van De Ploeg in transparante of gesloten dichtheid geweven

Gordijnstoffen van De Ploeg in transparante of gesloten dichtheid geweven

De Ploeg vouwgordijnen

De Ploeg vouwgordijnen

Meubelstoffen (meubelen bekleden, maatwerk meubels, meubilair bekleding) 

Ambachtelijke, hoogwaardige meubelstoffen worden gemaakt om u langer te kunnen laten genieten van uw eigen, vertrouwde meubels. Uw oud meubelen opnieuw bekleed met meubelstoffen van De Ploeg zorgt voor een jarenlange verlenging van de levensduur. Ook kunt eenvoudig uw interieur aanpassen aan de tijd. Uw meubilair en gordijnen en kussens in dezelfde stijl brengen zorgt voor rust in uw interieur. Er is een uitgebreide keus in meubelstoffen.

Meubilair stoffering De Ploeg meubelstoffen

Kussens, poefs en plaids van De Ploeg accessoires interieurstoffen 

Voor de collectie kussens, poef en plaids maakten de ontwerpers van De Ploeg een selectie uit stoffen en materialen in actuele kleurstellingen. De stoffen Polar, Big Wool, Vilano en Well zijn gebruikt in de kussens en plaids. Ideaal om uw interieur tot in de finesses te stylen. 

Sinds begin vorige eeuw, in de jaren 20, geniet De Ploeg als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen grote bekendheid bij het Nederlands publiek. Ook internationaal is De Ploeg een begrip. Met veel aandacht voor ontwikkelingen in smaak, mode en technologie ontwikkelen de ontwerpers van De Ploeg originele stoffen die zeer gewaardeerd worden door zowel consument als professionele gebruikers van stoffen als meubelproducenten, stoffeerders en architecten. De Ploeg staat voor ambachtelijke kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen beheer worden geproduceerd.

U bent van harte welkom in onze showroom zodat u uzelf kunt overtuigen van de kwaliteit van de stoffen. Komt u naar onze zaak voor meubelstoffering neemt u dan gerust foto's mee van uw meubelen en vraagt u naar onze professionele interieuradviseurs. Zij zijn deskundig en helpen u graag verder zodat u een goede beslissing kunt maken.

 

Onze interieurstyliste kan u adviseren over het opnieuw bekleden van bijvoorbeeld klassieke meubelen

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken