WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Heuga dealer Profita: Gespecialiseerd in tapijttegels voor ontwerp van persoonlijke vloerbedekking

 

heuga merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Bijna iedereen kent Heuga nog van vroeger: tapijttegels van vilt om zelf te leggen. Het Heuga van tegenwoordig is gestoeld op hetzelfde principe en nu in de tegenwoordige tijd. Eigentijdse kleuren en materialen om kamerbrede vloeren samen te stellen of gepersonalieerde karpetten. Er zijn hoogpolige en laagpolige vloertegels en karpettegels die onderling combineerbaar zijn. Desgewenst aan elkaar bevestigd zodat de tegels zeker op hun plaats blijven.

Heuga tapijttegels; creatief ontwerpen van een kamerbreed tapijt of trendy karpetten

Doordat Heuga tegels eenvoudig uitwisselbaar zijn en in heel veel kleuren en structuren leverbaar, kunnen persoonlijke voorkeuren gemakkelijk verwerkt worden. Kamerbrede tapijten in 1 of meerdere kleuren, tegels om en om in verschillende structuren leggen, of verwerken tot een los karpet. Deze zogenaamde shagpool tegels zijn heerlijk zacht aan uw voeten en zijn dus zeer geschikt als tapijt voor de slaapkamer. Shaggy pool tapijttegels zijn leverbaar in naturel en accentkleuren.

Een karpet ontwerpen in de grootte die u nodig heeft doet u eenvoudig door de tegels tegen elkaar te leggen. Met een eenzijdige plakstrip onder de tegels (TacTiles van Heuga) blijft ook het karpet netjes op zijn plaats en kan zelfs opgetild worden. De Tac tiles hebben een inkeping waardoor het eenvoudig zichtbaar is waar de tegels aangesloten moeten worden.

 
 
 

Bent u echt creatief en gaat u graag mee met de seizoenen, dan kunt u ook meerdere kleuren in huis hebben. In het voorjaar bijvoorbeeld een paar tegels vervangen door accentkleuren als groen en/of geel, en in het najaar een paar tegels vervangen voor een hoogpolige variant. Zo blijft uw vloer er als nieuw uitzien.

 
 
 

Heuga tegelvloeren eenvoudig in onderhoud

Heuga tapijttegelvloeren kunnen geheel naar eigen smaak worden samengesteld. De tapijttegels van Heuga hebben een extra voordeel, dat je de tegels uit de vloer kunt halen om ze makkelijk schoon te maken. En dus hoeven de tapijttegels niet verlijmd te worden aan de ondervloer tot 30m2. Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen doordat de tegels uitgenomen kunnen worden. Niets is onherstelbaar. En mocht de tegels beschadigd raken. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u gemakkelijk een nieuwe tegel bij bestellen. Bekijk hieronder dit kort onderhoudsfilmpje.

Bij zeer hardnekkige vlekken die absoluut niet verwijderbaar zijn, kunt u de tegel eenvoudig uitnemen en vervangen voor een nieuwe. Deze flexibele vloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een garantie van 7 jaar. Tapijttegels van Heuga zijn ook uitstekend toepasbaar in keukens of als stoffering bij een bar. In de hal kunt u zelf een loper samenstellen op het gewenste formaat en kleur(en). Samengestelde karpetten van Heuga tapijttegels zijn prima toepasbaar op bijvoorbeeld de PVC vloeren uit onze collectie.

 

Profita heeft een complete collectie vloerbedekking in het assortiment. Van harde vloersoorten als PVC en laminaat, tot karpetten en kamerbreed tapijt. Doordat wij ook een complete collectie raambekleding kunnen leveren, kunnen we er altijd voor zorgen dat ramen en vloeren prima bij elkaar passen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag.

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken