WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Interstar dealer Profita: Designkasten, wandmeubelen, wandkasten en dressoirs voor Eindhoven en omgeving

 

interstar merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan. 

Profita introduceert de splinternieuwe kasten en wandmeubels van Interstar. Deze design kast en wandsystemen, die gemaakt zijn op Nederlandse bodem, maken uw woonkamer tot een sfeervol geheel. De pure en eerlijke uitstraling van de Interstar kasten maken deze een genot om naar te kijken. Stel uw persoonlijke wandsysteem samen met een van onze onze interieuradviseurs. Bij woninginrichter Profita kunt u uw Interstar wandmeubel gemakkelijk combineren met gordijnen, vloerbekleding of zitmeubelen tot een prachtig compleet interieur. 

Recent is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Interstar kast met een elektrische Opty-Mist sfeerhaard van Faber. Deze haard, die functioneert door middel van waterdamp, creëert een stijlvol interieur. Het vlammenspel oogt heel natuurlijk en brengt uw wandmeubel tot leven. Omdat deze geen echt vuur gebruikt kunt u deze ook in bv een appartement plaatsen. Interstar meubelen brengen sfeer in uw woonkamer.

Interstar sfeerhaard wandmeubel Opty Mist kopen bij Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven

U bent van harte welkom om deze prachtige Interstar wand kasten te ervaren in onze showroom bij Profita Comfortabel Wonen.

Interstar wandmeubelen zijn uitermate geschikt voor het integreren van uw apparatuur en verlichting. De bedrading kan op eenvoudige wijze weggewerkt worden waardoor alles stijlvol blijft ogen. De mooie planken en opbergvakken kunt u gebruiken om bijvoorbeeld boeken of apparaten op te bergen. U kunt Interstar kasten helemaal naar wens samenstellen. Voor extra sfeer in uw interieur kunt u kiezen voor een ingebouwde verlichting en een ingebouwde haard.

Het stijlvolle design van de Interstar wand kasten verzekert u van een tijdloos meubel dat jaren lang meegaat.

Interstar kast wand design tv meubel lades kopen profita comfortabel wonen regio Eindhoven dealer

TV- en audiowandmeubel van Interstar met een strak design

Tegenwoordig zijn de TV en audio-apparaten niet weg te denken uit uw huis. Met de huidige technologische ontwikkelingen die de audio-apparaten doorstaan, worden muziek, films en series nog intenser zodat u optimaal kunt genieten van beeld en geluid. Profita biedt u als erkend Interstar dealer de mogelijkheid om uw wensen te laten uitkomen met de TV- en audiowandmeubelen van Interstar. Deze wandsystemen zorgen ervoor dat uw audio-apparatuur gemakkelijk hand in hand gaan met een schitterend design. Dit maakt uw apparatuur en kabels onzichtbaar.  

Interstar sfeerhaard wandkast wandmeubel Opti Myst zwevend dressoir design Profita Comfortabel Wonen voor Eindhoven en omgeving

Vrijstaande kasten en dressoirs frame solitair van Interstar in onze showroom 

Bij Profita Comfortabel Wonen vindt u naast alle uitgebreide (zwevende) wandkasten van Interstar, ook vrijstaande kasten en dressoirs. Dit zijn meubelstukken die niet gehangen hoeven te worden. Als u bijvoorbeeld geen dressoirs of kasten wilt hangen is een Interstar solitair dressoir op poten een ideale oplossing. 

Interstar dressoir wandkast solitair frame op poten handig kopen bij Profita showroom gelegen te Eindhoven

Er zijn ook vrijstaande kasten in het Interstar Frame solitair programma. Speelse kasten met opbergruimte achter deuren en open vakjes om uw accessoires in te zetten. In onze showroom kunt u deze zelf zien en ervaren. U bent van harte welkom in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre, nabij Eindhoven.

Interstar kast solitair frame met opbergvakken strak design kopen bij Profita regio Eindhoven

 

Perfect Interstar kasten advies of een compleet interieuradvies nodig? Dan bent u van harte welkom! Wilt u een afspraak maken om wachten te voorkomen ? Vul dan ons interieuradvies aanvraag formulier in o.v.v. 'Interstar': Aanvraag Interieuradvies.

 

Interstar interieur ontwerp advies woonkamer van Profita

 

Profita Comfortabel Wonen is erkend Interstar kasten dealer. Dus altijd volledige garantie en deskundig advies.