WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Kebe dealer Profita: fauteuils en relaxfauteuils met verstel functies in modern design voor een aantrekkelijke prijs

 

kebe merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Kebe dealer Profita (regio Eindhoven) heeft voor u een groot aantal modellen in de winkel staan om te zien en ervaren. Alle Kebe fauteuils zijn gemaakt van hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs en hebben een moderne uitstraling.

Kebe Relaxfauteuil kopen bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre regio EindhovenKebe streeft naar een trendy collectie moderne relax stoelen van hoge kwaliteit. Er is een goede keuze in leder kleuren en de keuze uit chroom of matchromen draaivoeten of kruisvoeten. De relax fauteuils van Kebe zijn er voor jong en oud. Iedereen die bewust zoekt naar een perfect zittende relax stoel kan slagen in de Kebe collectie. Probeer het zelf en ervaar het zit comfort. Goede ondersteuning van de onderrug en een mooi design. 

Kebe Relax Fauteuil Kopen bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre Regio Eindhoven

In de Kebe collectie zijn er verschillende type fauteuils. U kunt kiezen uit relaxfauteuils met een losse voetenbank of relax fauteuils met een geintegreerde voetensteun. Daarnaast zijn de modellen met een draaivoet (draaischijf of stervoet) te kiezen in chroom of matchroom. De Kebe relaxfauteuils hebben daarnaast een traploos verstelbare rug en een instelbare hoofdknik.