WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Lapalma dealer Profita: Barkrukken, barmeubelen en eetkamerstoelen van Italiaans design in meubelwinkel Profita

 

la palma merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Lapalma maakt moderne zitmeubelen voor eetkamers, keukens, bars, hotels en projectinrichting. Design zitmeubelen die altijd eenvoudig zijn te reinigen en er goed uitzien. Paradepaardje van lapalma is de grote collectie barkrukken die over de gehele wereld te zien zijn in hotels en congrescentra. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u die zelfde LaPalma barkrukken kopen, bekijken en proberen in de showroom. Lapalma is een hoogstaand Italiaans designmerk.

la palma verschillende barkrukken bartafels bij profita comfortabel wonen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de luxe en schone uitstraling van een hotelbar of restaurant voor hun eigen keuken of eetkamer. Ook wordt het gebruik van een bar vaak toegepast in moderne woninginrichting. Met barmeubels van Lapalma haalt u keukendesign in huis of kunt u uw eetkamer modern inrichten. Lapalma barkrukken zijn er in vele soorten, van gelamineerde houten zittingen tot mooi bewerkte kunststoffen. Barkrukken zijn in hoogte verstelbaar door het gebruik van een gasveer en zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuningen. In de showroom van Profita kunt u diverse modellen barkrukken van Lapalma zelf ervaren. In de showroom zijn ook kleurstalen aanwezig.

la palma kruk barkruk bij profita comfortabel wonen aalst waalre regio eindhoven

Lapalma eetkamerstoelen zijn er met of zonder armleggers evenals bijpassend aan de barkrukken. Stoelen voor uw keuken of eetkamer in een modern design met veel gebruiksgemak. Door gebruik te maken van staal, chroom, RVS, leder en kunststof zijn de stoelen eenvoudig schoon te maken. Door het gebruik van strakke lijnen in de vormgeving ogen de eetstoelen licht en geven een gevoel van ruimte in uw woning.

la palma barkruk bij profita comfortabel wonen aalst waalre

Lapalma maakt ook lage moderne zitmeubelen en accessoires voor uw complete woninginrichting. Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u helpen bij het inrichten van uw woning en zijn op de hoogte van de complete collectie van Lapalma zitmeubels.

la palma kruk bij profita comfortabel wonen

 

Meer zien van onze collectie: keuken- en bar meubelen

Lapalma zitmeubelen, barmeubelen en accessoires rechtstreeks kopen in onze webshop

Meer zien van onze collectie: Topmerken