WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Poliform dealer Profita: Italiaanse garderobekasten, inloopkasten en kledingkasten in vele maten en mogelijkheden. Draaideurkasen, schuifdeurkasten en vouwdeurkasten van hoge kwaliteit in de showroom van slaapkamer specialist Profita in regio Eindhoven

 

poliform merken header 3

Neem contact op voor de modellen die op dit moment bij ons in de winkel staan.

Italiaanse Poliform kwaliteit bij Profita

Poliform staat bekend om haar luxe en moderne kasten. Alle kasten worden op Italiaanse bodem ontworpen en gemaakt. Dat zie je terug in het design van de kasten. Alle elementen zijn met zorg gemaakt en maken elke Poliform kast exclusief. De Poliform kasten verfraaien uw interieur. Erkend dealer Profita Comfortabel Wonen biedt u veel mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden tussen verschillende soorten deuren, handgrepen, lades, rekken, spiegels en verlichting voor uw kast. Ook in kleur en afwerking is veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een glanzende lak of meer richting een mat lak uiterlijk? U maakt de keuze. Onze professionele adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Zij geven u advies over de vele mogelijkheden in kleuren, afwerkingen en accessoires voor uw design kast. Samen komen we graag tot een kast die persoonlijk bij u past.

poliform ocean wardrobe garderobekast italiaans top design

Inloopkasten met veel mogelijkheden

Ook hebben wij de inloopkast/walk-in closet van Poliform in onze collectie. Dit kastenprogramma genaamd Senzafine beschikt over veel opbergmogelijkheden en mag een uitzonderlijke kast genoemd worden. Lades, opbergvakken en ophangmogelijkheden; allemaal verwerkt in een prachtige inloopkast. Deze kast is niet alleen functioneel, ook het grote en moderne design maken haar prachtig in uw interieur. Ook bij de inloopkasten van Poliform bieden wij u altijd onze persoonlijke service. Wij nemen u graag het werk uit handen van advies tot plaatsing.

poliform ubik garderobekast italiaans top design

Bij Profita wordt u deskundig geadviseerd. U hoeft slechts uw wensen aan te geven. Wij verzorgen het gehele traject van het kiezen tot het plaatsen van uw kast. In onze showroom staan verschillende kasten van Poliform opgesteld. U bent van harte welkom om de Poliform kasten te komen bekijken en de vele mogelijkheden te ontdekken die Profita u biedt.

poliform senzafine wardrobe garderobekast italiaans top design bij profita comfortabel wonen