Bert Plantagie Brown dealer Profita in regio Eindhoven

Bert Plantagie Brown dealer voor Eindhoven en omgeving

Puur | Chic | Stoer
 
Natuurlijke, robuuste elementen gecombineerd met authentiek vakmanschap en origineel, tijdloos design. 

 

Tane

De inspiratie voor deze tafel komt uit Nieuw-Zeeland, maar het meubel is zelf volledig vervaardigd in Nederland. De rijkdom die de natuur met ons deelt zit daarbij gevangen in epoxy, waardoor u tijdens het werken, tafelen of ontspannen kunt genieten van een ongekend boeiend oppervlak dat steeds weer een ander verhaal lijkt te vertellen.
 

Bert Plantagie Brown eetkamertafel Tane bij Profita in aalst waalre

 

Eris

De ovale eetkamertafel Eris, in eiken bianco lak, heeft een wel heel bijzonder bovenblad. Deze is namelijk volledig verwerkt in een blokjes patroon. Dit geeft uw eetkamertafel een speels effect. Wilt u deze tafel graag eens bekijken, kom dan gerust naar onze showroom!
 
bert plantagie brown eetkamertafel eris bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

 

Lotus Rocking

Dé eyecatcher onder de noviteiten is de Lotus rocking: een perfect gebalanceerde parel waarin u zacht wiegend alle reuring van u af kunt laten glijden. Het hoogwaardige, dikke schuim dat in de zit en rug is verwerkt, maakt deze compacte schommelstoel ongekend comfortabel. Het design is gebaseerd op de door Mike Jaski ontworpen Moss- en Marigoldlijn, waardoor ook dit model eenvoudigweg chique is door zijn eenvoud en voortreffelijke afwerking. Blijft u liever met zo veel mogelijk benen op de grond? De Lotus is er ook als fauteuil met vier stevige poten.
 

Bert Plantagie Lotus schommelstoel bij zitspecialist profita in regio eindhoven

 

Dalia

Een rijk gestoffeerde en uiterst comfortabele fauteuil die zorgt voor een ontspannen, maar chique sfeer. Personaliseer de poten door een keuze te maken uit verschillende lakkleuren en rond of vierkant.
 

Trunk

Puur natuur, verzegeld in epoxyhars en voorzien van een onderstel in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze.
 

Bert Plantagie Brown Trunk bijzettafel bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

 

Palazzo

Ieder salontafelblad gemaakt van het natuurproduct marmer is uniek en straalt luxe uit. Het stevige, maar licht ogende frame van dubbele buis is in diverse kleuren verkrijgbaar.
 

Palazzo Bert Plantagie Brown salontafels bij meubelspecialist profita in aalst waalre 

Brooke

De stalen wangen geven deze tafel een actuele, licht industriële look. Het dikke blad belichaamt kwaliteit en ademt authenticiteit door de grote open noesten die duidelijk zichtbaar zijn.
 

Blossom

Nauw verwant aan fauteuil Dalia en armstoel Bluma in model Blossom. Net als haar zusters is ze rijk gestoffeerd en vervaardigd uit de best beschikbare materialen.
 

Bluma

Deze stoel met armleuningen kan net als de Blossom voorzien worden van wielen, vierkante of ronde poten in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze en een afwijkende zithoogte.
 

Brown Bert Plantagie eetkamertafel bij Bert Plantagie Brown dealer in regio eindhoven

Marigold

De goed gevulde zitting en rugleuning van deze stoel werken we standaard af met een perfect matchende piping, voor een chique en complete look. Spelen met deze optie kan ook; daar voor een afwijkende pipingstof te kiezen.
 

Berck

Een eetkamerbank levert niet alleen makkelijk een extra zitplaats op, hij kan ook voor eenheid in uw eethoek zorgen en op esthetisch vlak iets toevoegen aan uw interieur. De Berck gaat perfect samen met de Marigold.
 

Eetkamer meubelen Bert Plantagie Brown bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven