header bert plantagie brown

Bert Plantagie Brown dealer voor Eindhoven en omgeving

Puur | Chic | Stoer

Natuurlijke, robuuste elementen gecombineerd met authentiek vakmanschap en origineel, tijdloos design. 

 

Tane

De inspiratie voor deze tafel komt uit Nieuw-Zeeland, maar het meubel is zelf volledig vervaardigd in Nederland. De rijkdom die de natuur met ons deelt zit daarbij gevangen in epoxy, waardoor u tijdens het werken, tafelen of ontspannen kunt genieten van een ongekend boeiend oppervlak dat steeds weer een ander verhaal lijkt te vertellen.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown eetkamertafel tane 2

 

Lotus Rocking

Dé eyecatcher onder de noviteiten is de Lotus rocking: een perfect gebalanceerde parel waarin u zacht wiegend alle reuring van u af kunt laten glijden. Het hoogwaardige, dikke schuim dat in de zit en rug is verwerkt, maakt deze compacte schommelstoel ongekend comfortabel. Het design is gebaseerd op de door Mike Jaski ontworpen Moss- en Marigoldlijn, waardoor ook dit model eenvoudigweg chique is door zijn eenvoud en voortreffelijke afwerking. Blijft u liever met zo veel mogelijk benen op de grond? De Lotus is er ook als fauteuil met vier stevige poten.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown lotus rocking schommelstoel 1

 

Xenna

Een bank vormt vaak het middelpunt van de woonkamer, onder meer door zijn omvang en de hoeveelheid tijd die erop wordt doorgebracht. Dat vraagt om een topontwerp van onberispelijke kwaliteit en met dito design. De royale kussens van de Xenna zijn opgebouwd uit meerdere materiaalsoorten, die elk een eigen bijdrage leveren aan het ongekende comfort van deze bank.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown dalia fauteuil en xenna bank

 

Dalia

Een rijk gestoffeerde en uiterst comfortabele fauteuil die zorgt voor een ontspannen, maar chique sfeer. Personaliseer de poten door een keuze te maken uit verschillende lakkleuren en rond of vierkant.

Trunk

Puur natuur, verzegeld in epoxyhars en voorzien van een onderstel in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown dalia fauteuil1

 

Palazzo

Ieder salontafelblad gemaakt van het natuurproduct marmer is uniek en straalt luxe uit. Het stevige, maar licht ogende frame van dubbele buis is in diverse kleuren verkrijgbaar.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown palazzo salontafel xenna fauteuil 

 

Brooke

De stalen wangen geven deze tafel een actuele, licht industriële look. Het dikke blad belichaamt kwaliteit en ademt authenticiteit door de grote open noesten die duidelijk zichtbaar zijn.

Blossom

Nauw verwant aan fauteuil Dalia en armstoel Bluma in model Blossom. Net als haar zusters is ze rijk gestoffeerd en vervaardigd uit de best beschikbare materialen.

Bluma

Deze stoel met armleuningen kan net als de Blossom voorzien worden van wielen, vierkante of ronde poten in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze en een afwijkende zithoogte.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown blossom eetkamerstoel 2

 

Marigold

De goed gevulde zitting en rugleuning van deze stoel werken we standaard af met een perfect matchende piping, voor een chique en complete look. Spelen met deze optie kan ook; daar voor een afwijkende pipingstof te kiezen.

Berck

Een eetkamerbank levert niet alleen makkelijk een extra zitplaats op, hij kan ook voor eenheid in uw eethoek zorgen en op esthetisch vlak iets toevoegen aan uw interieur. De Berck gaat perfect samen met de Marigold.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown marigold stoel

 

Ceder dressoir

De modellen uit de Ceder kastenserie hebben een authentieke en rustieke uitstraling door de toepassing van natuurlijke materialen. Het fijne onderstel is van onverwoestbaar staal – verkrijgbaar in een kleur naar keuze.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown ceder dressoir 2