bert plantagie dealer Profita in regio Eindhoven

Bert Plantagie Dealer voor Eindhoven en omgeving.

Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakmensen.

Stoelen | Tafels | Banken | Kasten | Kleinmeubelen

 

Eetkamerstoel Blake en Joni

Beide eetkamerstoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.
 
Met of zonder amrleuning, een ander onderstel. De keuze is reuze!
 

Bert Plantagie Blake Joni eetkamerstoel bij meubelspecialist Profita eindhoven

 

Eetkamerstoel Draat

Uniek en verfijnd is stoel Draat, waarvan de zit en rug uit draadstaal gemaakt is. Elk exemplaar is een zorgvuldig ontworpen en in Europa met de hand gemaakt sieraad voor uw eethoek, dat mateloos blijft boeien met zijn lijnenspel.
 

Bert Plantagie Draat eetkamerstoelen bij Bert Plantagie Dealer Profita regio Eindhoven

  

Eetkamerstoel en eetkamerbank Kiko

De modellen uit de Kiko serie kenmerken zich door het luchtige design, waar naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. Het fijne draadframe is van staal en daardoor stevig en modern; de gestoffeerde delen kunnen in iedere gewenste combinatie stof en/of leder bekleed worden. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail, zoals de ingetrokken naad of sierknopen.
 

Eetkamerstoel en eetkamerbank Kiko Bert Plantagie bij meubelspeciaalzaak Profita Waalre

 

Eetkamerstoel Maple en eetkamertafel Carve

De organisch ogende, légère vormgegeven stoel Maple lijkt haast geboetseerd en is ondanks zijn eenvoud een echte eyecatcher. Een kolompoot met viertenige voet kenmerkt tafel Carve. Deze kan voorzien worden van een ovaal, rond of rechthoekig blad in diverse uitvoeringen. Door middel van de Maple eetkamerstoelen te combineren met de eetkamertafel Carve, ontstaat er een perfect op elkaar aansluitend geheel.
 

Bert Plantagie Maple eetkamerstoel en Carve eetkamertafel bij woonwinkel Profita regio Eindhoven


Eetkamertafel Oval

Deze Oval uitschuiftafel van Bert Plantagie zorgt ervoor dat er extra ruimte gerecreëerd kan worden rondom de eettafel. Deze tafel is namelijk van een ronde vorm uit te schuiven naar een ovale vorm. Ideaal voor als u bijvoorbeeld visite krijgt. Heeft u deze extra ruimte even niet nodig, dan kunt u de tafel weer gemakkelijk inschuiven naar een ronde vorm. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere kleuren voor het tafelblad.

bert plantagie eetkamertafel oval bij meubelspecialist profita eindhoven

 

Eetkamertafel Cervo

De Cervo eetkamertafel van Bert Plantagie is een handige uitschuiftafel voor in uw eethoek. Samen met onze interieurstylisten stemt u de eetkamertafel volledig af op uw wensen. U kunt namelijk kiezen uit twee verschillende lengtematen en daarnaast heeft u ook de keuze uit het materiaal. We helpen u graag verder in onze showroom!
 
bert plantagie eetkamertafel cervo bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

 

Bank Odin

De Odin is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug aan te brengen. Door hier een contrasterende kleur voor te nemen, krijgt deze allemansvriend een leuke persoonlijke touch.

Bert Plantagie Odin banken bij woninginrichter Profita Eindhoven


Etagere Luna

Deze prachtige open wandkast met een fijn draadframe vormt een stijlvolle etagere. Chique in een ton-sur-ton kleur of trendy in contrasterende kleuren.  De Luna etagère is in keramiek en Fenix verkrijgbaar.
 

wandkasten Bert Plantagie Luna bij Bert Plantagie Dealer Profita Waalre