bert plantagie merken header

Bert Plantagie

Dealer voor Eindhoven en omgeving.

Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakmensen.

Stoelen | Tafels | Banken | Kasten | Kleinmeubelen

 

Eetkamerstoel Blake en Joni.

Beide eetkamerstoelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Met of zonder amrleuning, een andere onderstel. De keuze is reuze!

blake joni bp

 

Eetkamerstoel Draat.

Uniek en verfijnd is stoel Draat, waarvan de zit en rug uit draadstaal gemaakt is. Elk exemplaar is een zorgvuldig ontworpen en in Europa met de hand gemaakt sieraad voor uw eethoek, dat mateloos blijft boeien met zijn lijnenspel.

draat bp

  

Eetkamerstoel en eetkamerbank Kiko.

De modellen uit de Kiko serie kenmerken zich door het luchtige design, waar naar hartenlust gevarieerd kan worden met kleur. Het fijne draadframe is van staal en daardoor stevig en modern; de gestoffeerde delen kunnen in iedere gewenste combinatie stof en/of leder bekleed worden. Voeg een persoonlijke noot toe door te kiezen voor een speels detail zoals de ingetrokken naad of sierknopen.

kiko bp

 

Eetkamerstoel Maple.

De organisch ogende, légère vormgegeven stoel Maple lijkt haast geboetseerd en is ondanks zijn eenvoud een echte eyecatcher. 

Eetkamertafel Carve.

Een kolompoot met viertenige voet kenmerkt tafel Carve. Deze kan voorzien worden van een ovaal, rond of rechthoekig blad in diverse uitvoeringen.

maple carve bp

 

Eetkamertafel Oxxi.

Tafel Oxxi dankt haar naam aan het creatieve onderstel met de beeldbepalende X poot. Deze mooie tafel is uitgevoerd met een subtiel dun tafelblad in speelse bootsvorm. Door de vrije hoeken heeft u de mogelijkheid ruime zitplaatsen te creëren aan tafel.

oxxi bp

 

Bank Odin.

De Odin is vast gestoffeerd, waarbij de optie bestaat om sierknopen in de voorzijde of achterzijde van de rug aan te brengen. Door hier een contrasterende kleur voor te nemen, krijgt deze allemansvriend een leuke persoonlijke touch.

odin bp

 

Etagere Luna.

Deze prachtige open wandkast met een fijn draadframe vormt een stijlvolle etagere. Chique in een ton-sur-ton kleur of trendy in contrasterende kleuren.  De Luna etagère is in keramiek en Fenix verkrijgbaar.

luna bp