meubelen eetkamers header foto 1

Sfeervolle eetkamers van massief eiken hout, glas, metaal of natuursteen. Klassieke, landelijke en moderne eetkamer meubelen vindt u in de regio Eindhoven bij Profita.

profita comfortabel wonen meubelen eetkamers 1

Eten is een eerste levensbehoefte en een belangrijk element van de dag. Gezellig samen eten is nog fijner met een grote tafel en eetkamerbank of comfortabele stoelen. Bij ons kunt u moderne en klassieke tafels in alle maten bestellen. In eiken, kersen, noten, glas, metaal met rechte of tapse poot. Er zijn ook diverse eetkamertafels leverbaar als uitschuif tafel of met hangoor klapblad. 

profita comfortabel wonen meubelen eetkamers bert plantagie brown collection

Bij Profita vindt u een ruim programma van zeer uiteenlopende modellen eetkamertafels, eetkamerbanken en eetkamerstoelen in bijvoorbeeld een warme kersenkleur van Bannink of in klassiek eiken van Havezathe. Al onze eetkamer tafels, -stoelen en -banken zijn van A-leveranciers. Kom en laat u verrassen door de talloze opstellingen.

musterring eetkamer setting tavia bij uw dealer profita comfortabel wonen te aalst waalre

Eettafels rond, ovaal, vierkant en rechthoekig gemaakt van massief hout met een keuze uit eiken, kersen, noten en beuken. Maar ook glazen tafelbladen of lakkleuren, in een moderne of klassieke uitvoering. Wij leveren maatwerk, zodat de tafel naar wens perfect in uw woning past. Wij maken alles in de door u gewenste kleur en hebben een grote collectie bijpassende eetkamerstoelen en eetkamerbanken.

profita meubelen eetkamers eetkamerbanken koinor bogard2

Ook hebben wij een uitgebreide collectie moderne eetkamertafels en stoelen. En u vindt bij ons een bijpassende eetkamerbank. Diverse modellen, uitschuifbaar of vast, in prachtige houtkleuren, lakkleuren, in glas en met chrome accenten. Komt u voor onze volledige collectie eens onze showroom bezoeken, u bent altijd van harte welkom!

musterring eetkamer setting rosario bij profita comfortabel wonen

Ook voor landelijke eetkamers bent u bij Profita aan het juiste adres. Zo hebben wij in onze showroom onderstaande eetkamertafel van BKS staan. Gemaakt van massief eikenhout waardoor de tafel heel natuurlijk en uniek oogt.

bks landelijke meubelen eetkamers bij profita comfortabel wonen

De eetkamertafels van massief eiken, kersen en noten en de tafels van glas, metaal en natuursteen zijn op maat te bestellen. Massieve houten tafels hebben de mogelijkheid om de dikte van het blad te kiezen en de plaats waar de tafel poten moeten komen. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen of een heerlijke eetkamerbank.

musterring eetkamers eetkamerstoelen bij profita comfortabel wonen regio eindhoven

Bij ons vindt u de merken Havezathe, Bannink, Keijser, Lotus, BKS en Musterring . Stoelen kunt u zien en ervaren van de Toekomst, Bannink, Schillig, Koinor, La Palma, KMG, Varier, HE Design, Dyyk, Mobitec en Musterring.

musterring nando1

Meer zien van onze collectie: meubelen