meubelen kasten header foto 1

Kasten, dressoirs, TV kasten, boekenkasten, wandkasten, traditioneel hout en modern in lak. Kasten en dressoirs op maat in hout en lak, en tv audio kasten op maat.

luna bp1

Spectral Smart Funiture
 
We zien de ontwikkeling een ware vlucht nemen. Informatie technologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet meer van elkaar te scheiden dankzij de smartphone. E-mailen, surfen op het internet, foto's maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, en dat allemaal met slechts één apparaat.
 

tv audio meubel spectral next meubelzaak eindhoven 2019 21

Om uw interieur tot één geheel in te richten kunt u van één dezelfde collectie verschillende soorten en modellen kiezen. Zoals dressoirs met naar keuze deuren, lades of kleppen. Boekenkasten, halkasten, vitrinekast of broodkasten. U kunt meubels kiezen uit verschillende houtsoorten waaronder eiken, kersen en noten. Daarnaast is er in het 'strak klassiek' de keuze uit wengé en mat gelakt.
 
Poliform Night-System
 

poliform pandora dressoir1

Musterring wandkasten
 

musterring kara frame wandmeubel

Gelakte wandkasten
 

meubelen collectie kasten bij profita comfortabel wonen 1

TV en audio-apparaten zijn tegenwoordig een onderdeel van uw inrichting. Nadeel zijn de benodigde kabels die vaak hinderlijk in het zicht zitten. Met de wand meubelen en kasten van Profita integreert u uw audio en tv apparatuur in de kast en kabels uit het zicht. Wij bieden u o.a. BKS, Musterring en Interstar kasten om uw wensen te vervullen.
 

Interstar kasten en wand meubelen bij dealer Profita regio Eindhoven Brabant

Naast de grote keuze in modellen, is er ook een grote variatie in kleur mogelijk. U bent van harte welkom om bij ons in de winkel te komen kijken. Onze adviseurs helpen u graag een perfecte passende combinatie van bv. dressoir, eethoek, tv kast en eettafel te maken ingevuld naar uw wensen. Zo kiest u de afmeting en kleur van een kast die geheel bij uw situatie en voorkeur past.
 

meubelen collectie kasten bij profita comfortabel wonen 2

Dressoirs en kasten van massief eiken op maat en kleur gemaakt. Moderne en klassieke landelijke uitvoeringen. Onze collectie bestaat uit top merken zoals Lotus, Bannink, BMS BKS, Bert Plantagie, Spectral, Interstar, Hofstede Raanhuis en Musterring. 
 

Massieve, mooie houten meubelen gemaakt door vakmensen in Nederland, Duitsland, België en Italië. We werken samen met producenten die echte kwaliteits producten maken. Naast de catalogus bieden we u ook meubelen op maat aan. U weet welke afmetingen nodig zijn en wij weten wat er mogelijk is, zodat we samen uw gewenst meubel maken.
 
Een bourgondische uitstraling met ambachtelijk gemaakte oud eiken hout. De complete woonkamer collecties treft u aan in onze showroom. Profita Comfortabel Wonen heeft een groot assortiment klassieke en landelijke kasten als ook een ruime moderne collectie. U bent van harte welkom in onze showroom om onze kasten collectie te bekijken.

 

Meer zien van onze collectie: meubelen