meubelen kasten header foto 1

Kasten, dressoirs, TV kasten, boekenkasten, wandkasten, traditioneel hout en modern in lak. Kasten en dressoirs op maat in hout en lak, en tv audio kasten op maat.

tv audio meubel spectral next meubelzaak eindhoven 2019 21

poliform pandora dressoir1

Om uw interieur tot één geheel in te richten kunt u van één dezelfde collectie verschillende soorten en modellen kiezen. Zoals dressoirs met naar keuze deuren, lades of kleppen. Boekenkasten, halkasten, vitrinekast of broodkasten. U kunt meubels kiezen uit verschillende houtsoorten waaronder eiken, kersen en noten. Daarnaast is er in het 'strak klassiek' de keuze uit wengé en mat gelakt.

meubelen profita comfortabel wonen bert plantagie brown ceder cabinet

musterring kara frame wandmeubel

meubelen collectie kasten bij profita comfortabel wonen 1

TV en audio-apparaten zijn tegenwoordig een onderdeel van uw inrichting. Nadeel zijn de benodigde kabels die vaak hinderlijk in het zicht zitten. Met de wand meubelen en kasten van Profita integreert u uw audio en tv apparatuur in de kast en kabels uit het zicht. Wij bieden u o.a. BKS, Musterring en Interstar kasten om uw wensen te vervullen.

Interstar kasten en wand meubelen bij dealer Profita regio Eindhoven Brabant

Naast de grote keuze in modellen, is er ook een grote variatie in kleur mogelijk. U bent van harte welkom om bij ons in de winkel te komen kijken. Onze adviseurs helpen u graag een perfecte passende combinatie van bv. dressoir, eethoek, tv kast en eettafel te maken ingevuld naar uw wensen. Zo kiest u de afmeting en kleur van een kast die geheel bij uw situatie en voorkeur past.

meubelen collectie kasten bij profita comfortabel wonen 2

Dressoirs en kasten van massief eiken op maat en kleur gemaakt. Moderne en klassieke landelijke uitvoeringen. Onze collectie bestaat uit top merken zoals Lotus, Bannink, BMS BKS, Havezathe, Bert Plantagie Brown, Spectral, Interstar en Musterring. 

Havezathe klassieke houten meubelen te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Massieve, mooie houten meubelen gemaakt door vakmensen in Nederland, Duitsland, België en Italië. We werken samen met producenten die echte kwaliteits producten maken. Naast de catalogus bieden we u ook meubelen op maat aan. U weet welke afmetingen nodig zijn en wij weten wat er mogelijk is, zodat we samen uw gewenst meubel maken.

Kasten te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Een bourgondische uitstraling met ambachtelijk gemaakte oud eiken hout. De complete woonkamer collecties treft u aan in onze showroom. Profita Comfortabel Wonen heeft een groot assortiment klassieke en landelijke kasten als ook een ruime moderne collectie. U bent van harte welkom in onze showroom om onze kasten collectie te bekijken.

 

Meer zien van onze collectie: meubelen