WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

meubelen keuken bar header foto 1

Keukentafel / keukenstoel / barkruk / bartafel / kookeiland

De hedendaagse keuken krijgt zijn oorspronkelijke functie terug: dé plek waar het sociale leven zich afspeelt. Er wordt nagepraat over werk en school, de krant wordt er gelezen, kinderen knutselen aan de keukentafel en er wordt natuurlijk ook gekookt. Bovendien zijn keukens tegenwoordig steeds vaker ‘open’ zodat ze ook op die manier onderdeel van de huiskamer uitmaken. Redenen genoeg om alle aandacht aan uw keuken tafel en stoelen te besteden. 

meubelen bar keuken keukenstoelen en barkrukken la palma 2

Tegenwoordig zie je in veel keukens een kookeiland met barkrukken. In onze showroom kunt u barkrukken bekijken en proberen. Profita heeft een zeer uitgebreide collectie aan barkrukken. Deze barkrukken worden geleverd in 2 hoogtes zodat ze ook bij een kook eiland te plaatsen zijn. 

meubelen bar keukenbartafel la palma 3

De nieuwste modellen barkrukken zijn in hoogte verstelbaar met een gasveer, waardoor deze altijd perfect passen aan een bartafel of kookeiland. We hebben ook hoge en lage barkrukken en bijpassende bartafels in onze collectie. U kunt zelf de bekleding kiezen, zo kunt u de kruk die u mooi vindt altijd passend maken bij uw keuken.

keuken bar leolux caron lys

U vindt bij ons in de showroom een grote collectie barkrukken van LaPalma, Perfecta en Musterring.

meubelen bar keuken barkruk la palma 1

Naast onze collectie barkrukken hebben wij een groot aanbod aan bartafels. Net als de krukken zijn de bartafels in diverse hoogtes te verkrijgen. Door een ruim aanbod aan barkrukken hebben wij altijd een passende tafel voor bij uw barkrukken. Bekijk bartafels in hout, glas, metaal gelakt of (satijn)chroom, er is voor ieder wat wils! 

Meer zien van onze collectie: bartafels en barkrukken. 

meubelen bar keuken bartafel la palma 2

Keuken stoelen en keuken tafels zijn er in vele maten en uitvoeringen. Door een uitgebreide keuze in kleuren, bekledingen en onderstellen, vindt u altijd de barkruk die bij uw interieur past. U kunt de juiste maat en materialen kiezen voor gebruik in uw keuken. Wij leveren mooie, unieke en goed hanteerbare keuken stoelen die bestand zijn tegen intensief gebruik en die goed te reinigen zijn. In combinatie met een PVC vloer of een Vinyl vloer heeft u een zeer hygiënische keuken.

Kortom: Mooi, comfortabel en aangenaam keuken plezier!

meubelen bar keuken barkruk la palma 2

Keuken stoel en keuken tafel. Metaal in epoxy kleuren of satijn chroom gecombineerd met hout, kunststof of glas maakt een geslaagde keuze altijd mogelijk.

Bij ons vindt u keukentafels, keukenstoelen, bartafels en barkrukken van diverse merken, waaronder La Palma, Perfecta en Musterring.

Meer zien van onze collectie: keukenstoelen en keukentafels bij Profita.  

Meer zien van onze collectie: meubelen