WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

keukentafels header

 

Keukentafels keukenstoelen hout metaal lak chroom, vele maten mogelijk.

Keukentafels zijn er in diverse maten en ook uitschuifbaar. Keukenstoel met een metalen of chromen onderstel. Heerlijk uitgebreid eten, even snel een hapje doen of lekker lang natafelen, met de voor u geschikte keukentafel en stoelen kunt u uren lang genieten in uw keuken. Om zo goed mogelijk aan ieders wensen te kunnen voldoen hebben wij een ruime collectie aan keukentafels en keukenstoelen. Bij ons vindt u tafels van metaal, metaal in combinatie met hout of met glas, van kleine tot grote of uitschuifbare keukentafels. 

Wij hebben diverse soorten en maten keukentafels in onze collectie. In onze winkel te Waalre (tegen eindhoven) hebben wij een gespecialiseerde afdeling keuken stoelen, gemaakt van metaal en kunststof. Hieronder ziet u een greep uit onze collectie.

Keukentafels uit onze collectie

meubelen bar en keuken keukentafel collectie bij profita 31

Onze keukentafels zijn in diverse stijlen te verkrijgen. U kunt de keukentafel kiezen naar uw smaak en passend in uw interieur. Mooie strakke, eigentijdse eettafels die zowel in een modern als klassiek interieur goed tot zijn recht komen. De keukentafels zijn gemaakt van metaal, metaal in combinatie met hout of een prachtige glazen tafelblad, het is allemaal mogelijk. Bij ons vindt u complete keukensets, maar natuurlijk kunt u ook zelf de combinaties maken, helemaal zoals u het wilt!

meubelen bar en keuken keukentafel collectie bij profita 11

Voor een gezellige en huiselijke sfeer kunt u kiezen voor een houten tafel met een mooie natuurlijke uitstraling. Maak het plaatje helemaal compleet met mooie bijpassende keukenstoelen.

meubelen bar en keuken keukentafel collectie bij profita 4

U heeft het meeste plezier van uw keukenmeubelen wanneer de tafel en stoelen praktisch zijn, het ultieme zitcomfort bieden en een lust voor het oog zijn. Kom daarom gerust langs in onze showroom om de sfeer te proeven en het zitcomfort te ervaren! Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

 

Bij ons vindt u keukentafels en stoelen van diverse merken van onder meer LaPalma en Perfecta.

Design keukentafels en keukenstoelen in webshop van dochter Design-Meubelen.com

Meer zien van onze collectie: meubelen