Klassieke meubelen bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Klassieke meubelen, meubels in klassieke en romantische stijl. In onze meubelzaak, gelegen naast Eindhoven vindt u klassieke meubelen zoals dressoirs, vitrine,- boeken-, tv kasten, salontafels, hoektafels, eetkamer stoelen en tafels, fauteuils en bankstellen.

Een klassiek meubel kenmerkt zich door een sfeervolle en romantische uitstraling, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme houttinten, kwalitatieve ledersoorten en rijkelijke stoffen. Onze collectie klassieke meubelen van zorgvuldig geselecteerde merken zijn van een uiterst goede kwaliteit waardoor u er lang van kunt genieten.  

klassieke meubelen jade collectie1
Massief houten klassieke meubelen van eiken en kersen hout

In onze showroom vindt u massief houten klassieke meubels zoals dressoirs, vitrinekasten, tv kasten, salontafels, eetkamer tafels, bijzettafels en hoektafels. De meest gebruikte houtsoorten zijn eiken-, en kersenhout. Alle met de hand gemaakte klassieke meubelen kunnen voor u speciaal op maat worden gemaakt. Zo kunt u de meubelen geheel aan uw woonomgeving aanpassen.
 

Bannink klassieke eetkamers meubelen Eethoek te koop ook in de showroom eindhoven waalre

Complete programma’s

Wilt u alles op elkaar afgestemd hebben? Dan kunnen wij complete woonprogramma’s voor u samenstellen. Natuurlijk kunt u ook zelf diverse meubelen en materialen met elkaar combineren.
 

Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze showroom om de klassieke collectie te bekijken. We hebben diverse meubelen waarbij bijna alles mogelijk is! Uiteraard is er een grote keuze in kleuren en diverse afwerkingen.
 
Wilt u graag professioneel advies? Dan zijn onze deskundige medewerkers er altijd om u te helpen! 
 

meubelen klassieke meubelen bankstel sfeerafbeelding 3

De afwerking van het hout van onze klassieke meubelen is in de meeste gevallen door u zelf te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking, maar ook voor gedisseld of antiek gemaakt.

TV en audio meubelen

meubelen klassieke en moderne uitvoeringen 1

Zitmeubelen

Om uw interieur compleet te maken hebben wij een ruim aanbod (relax) fauteuils, stoelen en banken in diverse leder- en stofsoorten. U kunt hier meer zien van onze collectie: zitmeubelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom! Gaat u meer veranderen in uw interieur ? Dan vindt u bij ons ook bijpassende vloer- en raam bekleding.
 

zitcomfort collectie bankstellen 21

 

Wij zijn dealer van de merken, Bannink, BKS, BMS, Brouwers, Elbro,
 
Rolf Benz, Loom Furniture, Lotus, Mulleman, Mecam, Neo-style en Vidato.

 

Meer zien van onze collectie: landelijke meubelen
 
Meer zien van onze collectie: meubelen