raamdecoratie header 2

De grootste keuze in raamdecoratie / raambekleding vindt u bij Profita, dé meest uitgebreide gordijnspecialist van de regio Eindhoven. Overgordijnen, vitrage, inbetweens, jaloezieën, vouw-, paneel-, rolgordijnen en shutters van topmerken. Voor u gemeten, gemaakt en geplaatst.

Bij ons vindt u een uitgebreide presentatie overgordijnen, vitrage, inbetweens, horizontale jaloezieën, verticale lamellen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, Facettes, Plissés, Duettes, Silhouettes, Shutters en vlinderjaloezieën. Wij zijn gordijn specialist en geven altijd onhankelijk advies  en meten en plaatsen alles voor u. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de voor u geschikte raamdecoratie, geheel aangepast aan uw wensen.  

raamdecoratie raambekleding 58

Overgordijnen

Overgordijnen zijn echte sfeermakers in uw interieur. Deze dichte, licht afsluitende en verduisterende gordijnen worden vaak gebruikt in combinatie met een transparante raamdecoratie. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan overgordijnen van de volgende merken: Van de Acker, Artelux, Casamance, Headlam, Holland Haag, JAB, Kendix, Kobe, Lethem Vergeer, Mira-x, de Ploeg, Unland, Vadain, Vriesco, Your Edition, Zimmer + Rohde.

Meer zien van onze collectie: overgordijnen

Ophangsystemen overgordijnen

Het ophangen van uw overgordijnen kan door middel van traditionele rails met plooien, een roede of een spankabel voor een meer modernere uitstraling.

raamdecoratie raambekleding casamance zanzibar

Vitrage / glasgordijnen

Vitrage zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw privacy zonder dat u lichtinval en uw zicht naar buiten verliest. U vindt bij ons verschillende soorten materialen, dessins en kleuren. Graag geven onze raambekleding specialisten u persoonlijk advies over de ophang- en plooimogelijkheden. 

Wij hebben voor u vitrages en glasgordijnen van Kendix, De Ploeg, Cordima, Dekortex, Egger, Holland Haag, Kobe, Unland, Vadain, Vriesco, Your Edition, Zimmer+Rohde. 

Meer zien van onze collectie: vitrage / glasgordijnen

raamdecoratie raambekleding 60

Inbetweens

Een Inbetween is een effen of een bewerkte transparante stof. De Inbetween zit qua dikte tussen een overgordijn en een vitrage in. Ook kunt u een Inbetween gebruiken als vervanger van een vitrage.

U vindt bij ons Inbetweens van de volgende merken: Van de Acker, Artelux, Casamance, Cordima, Dekortex, Egger, Headlam, Holland Haag, JAB, Kobe, Lethem Vergeer, Mira-x, de Ploeg, Scala, Unland, Vadain, Zimmer+Rohde en Vriesco.

Meer zien van onze collectie: Inbetweens

raamdecoratie raambekleding 59

Jaloezieën

Met jaloezieën kunt u ideaal de lichtinval regelen. Jaloezieën zijn geschikt voor alle soorten ruimtes, zo ook voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer. Jaloezieën kunt u onderverdelen in horizontale (luxaflex) en verticale (lamellen). 

Meer zien van onze collectie: jaloezieën

Luxaflex / Horizontale jaloezieën

U hebt de keuze uit verschillende materialen van natuurlijk hout tot strak aluminium of van textiel tot transparante kunststof. De jaloezieën zijn te bestellen in de breedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm en wij hebben de merken: Bécé, Luxaflex, NL Label, Toppoint en Verosol in huis. 

1 luxaflex houten jaloezieen bij profita comfortabel wonen

Lamellen / Verticale jaloezieën

Met de verticale jaloezieën kunt u perfect de lichtinval en inkijk in een ruimte bepalen. Bij ons vindt u lamellen in verschillende materialen, namelijk: stof, aluminium, kunststof en PVC. De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm. Wij hebben verticale lamellen van Bécé, Luxaflex, Toppoint, Verosol en Wood & Washi. 

raamdecoratie raambekleding 3

Meer zien van onze collectie: Luxaflex

Vouwgordijnen

Wilt u warmte en sfeer creëren in uw interieur? Dan is het vouwgordijn een goede optie voor u! Wij bieden u veel verschillende soorten stoffen, maten en kleuren. Daarnaast zijn vouwgordijnen simpel te bedienen. Vouwgordijnen zijn bij ons te verkrijgen in Artelux, Bécé, Inside, Luxaflex, Toppoint, Vadain. 

Meer zien van onze collectie: vouwgordijnen

raamdecoratie raambekleding vadain

Paneelgordijnen

Strak, stijlvol, functioneel en toch speels. Paneelgordijnen zijn verticale banen stof die u voor en achter elkaar kunt schuiven. U kunt de paneelgordijnen passend maken bij uw interieur door zelf de stof, kleur, structuur en / of patroon te kiezen. 

Daarnaast vindt u bij ons de Silverscreen van Verosol. Dit is een stofsoort met een zilveren buitenkant waar een paneel- of rolgordijn van gemaakt kan worden. Een Silverscreen is beter dan buitenzonwering, geeft goede warmtewering en heeft een maximaal doorzicht. Bij ons vindt u paneelgordijnen van Bécé, JAB, Verosol, Wood & Washi en alle stoffen uit onze eigen collectie. 

Meer zien van onze collectie: paneelgordijnen

raamdecoratie raambekleding jab anstoetz1

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn gordijnen, bestaande uit één vlak, die u omhoog en omlaag kunt doen en zo op de voor u gewenste hoogte kunt hangen. U kunt zelf de mate van lichtinval bepalen door te kiezen uit transparant, semi-transparant, dicht en verduisterend doek. 

Ook kunt u bij ons terecht voor Silverscreen doel van Verosol. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan stoffen, waar u met eventuele hulp van een van onze medewerkers uit kunt kiezen. Wij hebben in ons assortiment rolgordijnen van Bécé, Luxaflex, Multisol, NL Label, Toppoint, Velux, Verosol en Wood & Washi. 

Meer zien van onze collectie: rolgordijnen

raamdecoratie raambekleding jab anstoetz 1

Duorolgordijn / Multishade

Voor degene die een vitrage en een rolgordijn in één willen is er het duo rolgordijn. Een ideale combinatie van transparante stof en dichte stof die ervoor zorgt dat u zelf de mate van inkijk en lichtval kunt bepalen. Het duo rolgordijn is voorzien van een decoratieve kettinghanger die past bij de stof. U kunt bij ons terecht voor duo rolgordijnen van de merken Bécé en NL Label. 

Meer zien van onze collectie: duorolgordijnen

raamdecoratie raambekleding 37

Facettes

Wilt u een “duo rolgordijn” alleen dan met smalle banen? Een Facet bestaat uit twee doeken achter elkaar met daarop banen (transparante en dichte banen). U kunt de doeken zo verschuiven dat u een geheel afgesloten doek krijgt of een doek waar u nog doorheen kunt kijken. De Facettes zijn in drie verschillende maten te verkrijgen, namelijk 4 mm (Small), 7 mm (Medium) en 14 mm (Large).

raamdecoratie raambekleding luxaflex plisse shades 4

Plissés

Strak en functioneel met een warme uitstraling. Plissés verzachten het binnenkomende daglicht perfect. Er zijn vijf verschillende doeksoorten bestaande uit ultratransparant tot dicht. Hierdoor kunt u zelf de mate van transparantie bepalen en zo de juiste de lichtdemping voor uw situatie creëren. Bij ons vindt u Standaard-, Twin- en Vario Plissés van Béce, Luxaflex, NL Label, Toppoint en Verosol.

Standaard Plissés

De Standaard Plissé kan naar boven en naar beneden worden bewogen, maar zit bovenaan vast. Deze Plissé word het meest toegepast.

raamdecoratie raambekleding 53

Meer zien van onze collectie: plissés

Vario Plissés

Met de Vario Plissé kunt u precies de hoeveelheid lichtinval bepalen doordat hij overal in het raam kan worden gehangen. Handig wanneer u wilt voorkomen dat iemand naar binnen kijkt, maar u zelf toch uw zicht naar buiten toe wilt behouden.

raamdecoratie raambekleding 44

Twin Plissés

Twin Plissés zijn voorzien van twee doeksoorten, een transparante (onderaan) en een dicht / verduisterend doek (bovenaan). Door deze combinatie is de Twin Plissé een glasgordijn en een overgordijn in één. De Plissé is erg veelzijdig en bij ons te verkrijgen in veel verschillende stijlen, transparanties en dessins, waardoor hij in ieder interieur past.

raamdecoratie raambekleding luxaflex duette shades 4

Duettes

Duettes zijn dubbele Plissés. Deze zijn warmtewerend en isoleren, doordat er stilstaande lucht in het midden van de unieke honingraatstructuur blijft hangen. De Duettes zijn te verkrijgen in transparant, lichtdoorlatend, en dicht / verduisterend in zeer veel verschillende kleuren en dessins van de merken Bécé, Luxaflex, Toppoint en Verosol.

raamdecoratie raambekleding luxaflex duette shades detail 1

Standaard Duettes

De Standaard Duettes zijn Duettes die naar boven en beneden kunnen worden bewogen, maar bovenaan vast zitten.

raamdecoratie raambekleding luxaflex plisse shades 2

Top down / Bottom up Duettes

De Top down / Bottom up Duette kan overal in het raam worden gehangen waar u maar wilt. Doordat deze Duette bovenaan niet vast zit, is hij zeer flexibel. Wanneer u goed zicht naar buiten wilt blijven behouden maar toch geniet van uw privacy is dit een goede optie voor u.

Twin Duettes

De Twin Duettes zijn voorzien van twee doeksoorten, een transparante (onderaan) en een dicht / verduisterend doek (bovenaan). Deze Duette wordt vaak gebruikt in de slaapkamer, zodat u overdag voldoende lichtinval heeft en ’s nachts een dichte / verduisterende Duette heeft.

raamdecoratie raambekleding 31

Silhouettes

Silhouettes zijn zachte horizontale lamellen van textiel tussen twee lagen transparante stof. Hiermee kunt u genieten van volledige privacy, in gesloten toestand, maar het licht ook mooi filteren in open toestand. De Silhouettes zijn verkrijgbaar in 50 mm, 75 mm en 100 mm. Bij ons vindt u Silhouettes van het gerenommeerde merk Luxaflex.

raamdecoratie raambekleding jasno shutters 1

JASNO shutters

De echte American Shutters vindt u bij Profita. JASNO shutters zijn leverbaar in 47, 63, 89 en 114 mm lamellen. De kleuren waarin de shutters leverbaar zijn, zijn de kleuren uit de JASNO collectie RAL- en NCS-kleuren.

Meer zien van de collectie: JASNO

Meer zien van onze collectie: shutters

raamdecoratie raambekleding benc

Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie van B&C is een combinatie tussen een horizontale jaloezie en een plisségordijn. Als u hem openklapt ziet de vlinderjaloezie eruit als een normale horizontale jaloezie. Zodra u hem dichtklapt spreiden de aparte banen als het ware hun vleugels en ziet het eruit als een plisségordijn. U kunt de vlinderjaloezieën bij ons vinden in de kleurenpaletten beige, coolgray, warmgray en colour bestaande uit neutraal wit tot warm beige tot grijs.

wood and washi

Wood & Washi

Wood & Washi is een exclusief merk dat de traditionele Japanse papiercultuur mixt met modern Dutch Design. Wood & Washi produceert Rollo Shades (rol gordijnen), Panel Shades (paneel gordijnen) en Banners (lamellen). Door een speciale laminering is het papier scheurvrij, vochtbestendig, lichtecht en eenvoudig te reinigen met onderhoudsmiddel.

Meer zien van onze collectie: Wood & Washi

raamdecoratie raambekleding jab anstoetz dakraambekleding

VELUX

De raamdecoratie producten van VELUX zijn alleen bestemd voor Velux ramen. Bij ons vindt u plissés, rolgordijnen, jaloezieën en horren van en voor VELUX dakramen.

Ophangsystemen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten ophangsystemen. Zo vindt u bij ons roeden, railroeden, rails, spankabels en paneelsystemen.

Volledige service

Wij meten, maken en plaatsen. Samen met onze ervaren vakmensen doorloopt u alle mogelijkheden om tot een passende keuze te komen. Het gehele traject wordt voor u verzorgd. Wij verzorgen al uw raamdecoraties van Eersel, Bergeijk, Riethoven en Valkenswaard tot Son, Best, Eindhoven, Nuenen, Geldrop en omstreken. 

Profita heeft als complete woninginrichter een mooie collectie vloerbedekking en karpetten die perfect met uw gordijnen combineren. Zo kunt u makkelijk alles op elkaar afstemmen.