Gordijnen collectie bij gordijnen speciaalzaak Profita Comfortabel wonen nabij Eindhoven

Gordijnen kopen of bestellen nabij Eindhoven bij gordijnen speciaalzaak Profita Comfortabel Wonen.
Grote collectie mooie gordijnen in onze winkel, voor u gemeten, op maat gemaakt en geplaatst. 

Gordijnen, raambekleding en zonwering vormen de basis van uw interieur. Bij Profita weten we hoe u comfortabel kunt wonen. In Waalre, nabij Eindhoven, maken wij uw favoriete gordijnen vakkundige kamerhoog op maat.
 
Kiest u voor gordijnen in harmonie met wanden en vloerbekleding of juist in een spannend contrast hiermee. De keuze is enorm; effen uni stoffen, mooie motieven, een leuke print, luxe weefstoffen. Onze showroom heeft een grote gordijnenafdeling waar u een keuze kunt maken uit vele verschillende stoffen.
 

raamdecoratie en raambekledingen bij gordijnen specialist Profita in Waalre

Deskundig gordijnenadvies op maat

Onze deskundige verkoopmedewerkers kennen de gehele collectie, de specifieke mogelijkheden van de gordijnen en zijn u graag van dienst. Heeft u vragen over de inrichting van uw woning hoe u de mooiste bijpassende raambekleding kunt realiseren, neemt u dan foto's of een tekening van uw woning mee naar de winkel. Het is immers altijd fijn om een vakkundige mening te horen zodat u deze kunt meenemen bij het bepalen van uw keuze. Onze showroom beschikt over kapstalen en grote showbanen.
 
U kunt bij ons ook bijpassende accessoires bestellen in dezelfde stoffen als uw overgordijnen. Denkt u daarbij aan kussens voor uw bankstel, een loper voor uw eetkamertafel of een sprei voor uw bed. Om in dezelfde stijl te blijven zònder exact dezelfde gordijn stof te gebruiken kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de accessoires in bijvoorbeeld dezelfde print in een andere kleur te gebruiken. 
 
Gordijnen maken is vakwerk. Wij nemen u dan ook graag al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, een voor u passende raambekleding en wij regelen verder alles. Wij komen bij u thuis meten, maken de gordijnen op maat en komen de gordijnen bij u plaatsen. Wij geven in heel de regio Eindhoven ook advies aan huis. Als interieurspecialist zijn wij er altijd voor uw gemak.
 

Grote collectie gordijnen bij gordijnen speciaalzaak profita in regio eindhoven

Voordelen van gordijnen
 
In onze winkel nabij Eindhoven kunt u gordijnen bestellen van vele gerenommeerde merken, zoals Luxaflex, Artelux, Kobe, Unland, Verosol, Van den Acker, Jab en het exclusieve, Kendix, De Ploeg, Elvo, Curdes en Interieur, zodat u zeker kiest voor kwaliteit en een mooie sfeer. Laat u bij ons in de winkel uitvoerig voorlichten over de vele voordelen die gordijnen u bieden. 
 
Naast sfeerbepaling van uw interieur hebben overgordijnen meer goede eigenschappen; u helpt het milieu en uw eigen portemonnee door 's avonds de gordijnen te sluiten. De warmte blijft binnen zodat uw energierekening lager is en u geniet van meer privacy. Ook absorberen gordijnen geluid, zelfs als ze niet gesloten zijn. De sfeer in huis wordt mede bepaald door de klankkleur. Voldoende redenen om te kiezen voor overgordijnen. 
 

raamdecoratie, raambekledingen en gordijnen bij woninginrichter Profita in regio Eindhoven

Meer zien van onze collectie: raamdecoratie & raambekleding