luxaflex merken header 1

Luxaflex zonwering bij dealer Profita met winkel regio Eindhoven. Jaloezieën, lamellen, rol-, paneel- vouw gordijnen, plissés, silhouettes, duettes, horren van Luxaflex.

Ontdek bij Luxaflex dealer Profita de uitgebreide mogelijkheden om uw ramen mooi en functioneel aan te kleden. Wij bieden u alle Luxaflex producten , van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend en in vele kleuren en maten.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 8

Voor ieder interieur een mooie Luxaflex

Luxaflex jaloezieën, twin plissés, rol- paneel- en vouw gordijnen, lamellen, silhouettes, facettes en duettes. Bij ons vindt u alle producten uit de Luxaflex collectie en krijgt u perfect advies. Binnen iedere productgroep zijn er vele variaties en kleuren mogelijk. Voor alle ramen is er een passende oplossing, dakraam, kiepraam, serre en bovenlicht. Handmatig, electrisch of met afstandsbediening bedienbaar. Groot aanbod in kleur, materiaal en afwerking.

Luxaflex Plissées

Luxaflex Plissées, spelen met kleur, vorm en licht. Geschikt voor bijna elk raam en met gemetalliseerde achterzijde voorzien van een flinterdun laagje aluminium. Hierdoor houden Luxaflex plissees licht en warmte buiten. Koel in de zomer, warm in de winter. Van ultra transparant tot ondoorzichtig. Slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, vuil afstotend en anti-allergeen.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 51
raamdecoratie raambekleding luxaflex 55
raamdecoratie raambekleding luxaflex 59

Luxaflex Paneel gordijnen

Paneelgordijnen van Luxaflex zijn een strakke en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. U kunt de panelen gemakkelijk verschuiven om ze op de door u gewenste plaats te hangen. Er zijn vele mogelijkheden in kleur, dessins en afwerkingen met horizontale banen.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 15

Luxaflex Lamellen

Doorzichtig of ondoorzichtig: zien of gezien worden, u hebt het voor het zeggen. Ook in 1 systeem gecombineerd, met zon en warmte werende aluminium coating. In Luxaflex lamellen een ruime keuze, dus passend voor elk interieur, zowel thuis als op de werkplek. Voordelen: extra comfort: Hou de hitte en de kou buiten. Meer uitzicht: bepaal zelf de transparantie waarmee u naar buiten kunt kijken.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 45
raamdecoratie raambekleding luxaflex 14
raamdecoratie raambekleding luxaflex 42

Luxaflex Jaloezieën

Jaloezieën van luxaflex: basic en modern, verschillende lamel breedtes, veel kleuren en dessins. Ook in hout, afkomstig van gecontroleerde plantages met herplantings programma. Natuurlijk en verantwoord. Met kindveilige koord verbinding. U kunt bij ons met alle zintuigen ervaren wat sfeervolle raamdecoratie nu echt betekent.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 10

Luxaflex Vouwgordijnen

Vernieuwde Luxaflex vouwgordijnen, bijzonder geschikt als vouwgordijn. Creëer uw persoonlijke vouwgordijn door middel van exclusieve details. Een verfraaiing van uw interieur.

raamdecoratie raambekleding luxaflex 50
raamdecoratie raambekleding luxaflex 47
raamdecoratie raambekleding luxaflex 48

Service

Wij nemen u al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, een voor u passende Luxaflex raam bekleding, en wij regelen alles. Wij komen bij u thuis meten, en na bestelling de raambekleding plaatsen. Ook komen wij aan huis advies geven, en u kunt stalen meenemen. Wij zijn er voor uw gemak! Laat u inspireren bij uw Luxaflex binnen zonwering dealer Profita. Altijd persoonlijk en deskundig advies. U kunt bij ons altijd gratis parkeren voor de deur.

 

Meer zien van onze collectie: raamdecoratie & -bekleding