vouw rol paneel header1

Vouwgordijnen paneelgordijnen rolgordijnen Wood & Washi te koop bij winkel Profita regio Eindhoven inclusief meten, maken en plaatsen.

raamdecoratie raambekleding jab anstoetz 3

Voor vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen bent u bij Profita aan het juiste adres. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op- of ingestikte baleinen, of geen baleinen. Tevens kunt u altijd kiezen uit een ketting- of koordbediening. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en, indien u deze wilt wassen, is de stof eenvoudig af te nemen.

raamdecoratie raambekleding 45

De paneelgordijnen zijn strak, modern en nieuw. Zeer mooi bij grote raam partijen, schuifdeuren, schuifpuien en openslaande tuindeuren. Ook verkrijgbaar in de 'oosterse' Wood & Washi stijl. Deze rol en paneel gordijnen maken bijvoorbeeld een hoekbank helemaal af.

U kunt kiezen uit alle mogelijke stoffen binnen onze collectie, deze worden dan als rol gordyn of paneel gordijn uitgevoerd. Zo kunt u uw persoonlijke wens vervullen op het gebied van kleur, materiaal en structuur. Ook verduisterend en voor schuine ramen of een dakkapel.

raamdecoratie raambekleding jab anstoetz 2

Wood & Washi

Wood & Washi een nieuwe lijn raambekleding naar Japans ontwerp. De shades worden gemaakt van washi. Washi is Japans papier van de moerbeiboom. In dit papier worden natuurlijke materialen als hennepvezels of snippers boomschors verwerkt. Het moerbeipapier is er in gelamineerde kwaliteit die zeer stevig en afwasbaar is. Dit gelamineerde washi is verkrijgbaar in 7 dessins en 9 kleuren. Op het washi worden baleinen gespannen van hout of aluminium. 

De shades van Wood & Washi zijn verkrijgbaar als rolgordijn, als paneel en als banner. Optioneel zijn afstandsbediening, zijgeleiding, stans-vormen en combinaties van 2 rollo’s in een systeem.

U vindt bij ons paneel-gordijnen vouw-gordijnen en rol-gordijnen van de merken.

raamdecoratie raambekleding vouw rol paneel 5

Verosol - NL Label - B&C - JAB - GB - BeCe - Luxaflex

 

Meer zien van onze collectie raamdecoratie & -bekleding