slaapcomfort header 2

Slaapkamer kopen? Onafhankelijk en persoonlijk slaapadvies voor de beste nachtrust. Bedden, kasten, matrassen en bodems van topmerken Auping - Pullman - Tempur - Treca - Veldeman  - Vroomshoop - Latex Bliss - MusterringLifeTime bij uw slaapkamer specialist voor de regio Eindhoven winkel Profita.

Profita is als beddenspeciaalzaak een specialist op het gebied van slaapkamers. Samen met u zoeken wij naar de perfecte combinatie die aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op slaapgebied en volgen de trends nauwkeurig.

slaapcomfort homepage pullman slaapkamer collectie 2

Auping Auronde, Tempur bedden, Pullman boxsprings

Bed bodems en boxsprings van Veldeman Auping Tempur Treca Pullman Vroomshoop en Musterring.

De basis van ieder bed bestaat uit de bedbodem in combinatie met een matras. U kunt kiezen uit boxsprings, lattenbodems, spiraalbodems of schotelbodems om uw matras optimaal te ondersteunen. Onze collectie bedbodems, zijn zowel vlak, hand verstelbaar of elektrisch verstelbaar. Wij geven een persoonlijk slaapadvies om de beste ligcombinatie voor u samen te stellen. 

Profita heeft gerenommeerde merken in de collectie bedbodems van o.a. Auping, Pullman, Tempur, Treca en Musterring. Voor een optimaal advies kunt u het beste komen proef liggen in onze showroom. Zo kunt u alle combinaties ervaren en goed vergelijken. Spiralen spiraal bodems van Auping vlak handverstelbaar en electrisch verstelbaar
Auping spiraalbodems Tempur schotelbodems Musterring lattenbodems

 

Grote keuze bedbodems Eindhoven en omgeving: lattenbodem schotelbodem spiraalbodem

Boxsprings van Tempur Pullman en Auping

Bij ons vindt u altijd het nieuwste op het gebied van comfort en persoonlijk ligcomfort. Profita Comfortabel Wonen werkt met topmerken als Auping, Treca, Pullman, Tempur en Musterring. Door een boxspring te kopen bij bedden spcialist Profita kiest u gegarandeerd voor kwaliteit. Boxsprings zijn er in vele uitvoeringen en mogelijkheden, vlak of elektrisch verstelbaar en in de bekleding die u wenst. Uiteraard heeft u ook diverse keuzes voor hoofd en voetborden. 

slaapcomfort homepage auping collectie profita1

AVS Auping Boxsprings deelbaar of uitschuifbaar

 

Meer zien van onze collectie: Boxsprings van topmerken zoals Auping, Tempur, Treca en Pullman bij bedden specialist regio Eindhoven

Matrassen van Lifetime, Latex Bliss, Veldeman, Musterring, Auping, Treca,  Pullman en Tempur

Belangrijk onderdeel van uw slaapcombinatie is uw matras. Een goed matras met het juiste comfort zorgt ervoor dat u na uw welverdiende nachtrust kunt beginnen aan een actieve dag. Onze verkopers geven deskundig advies zodat u er zeker van bent dat het matras bij u past. In onze showroom kunt u de diverse matrassen zelf proberen. 

Pullman Matrassen GoldLine kopen bij Pullman boxsprings en matrassen dealer Profita winkel in de regio Eindhoven
Pullman matrassen Gold en Silver line 

Meer zien van onze collectie: Kwaliteits matrassen van de beste merken o.a. Auping - Pullman - Tempur

Meer zien van onze collectie: Auping bedden.

Meer zien van onze collectie: Pullman zoals boxsprings en matrassen.

Meer zien van onze collectie: Tempur bedden, matrassen, hoofdkussens en bodems

Meer zien van onze collectie: Treca bedden, matrassen, hoofdkussens en bodems.

 

Vroomshoop hoog - laag systemen.

vroomshoop dakota careflex 11

Slaapkamers Auping, Nolte, Pullman, Tempur, Musterring, Veldeman, Venier, Vroomshoop en Treca

Om uw slaapkamer in stijl in te richten hebben wij completen slaapkamers, bedden, nachtskastjes en kommodes met bijpassende draaideur of schuifdeur kasten in onze showroom staan. Ook een ledikant op comfort hoogte met deelbare of uitschuifbare bedden behoort tot de mogelijkheden. Wij geven graag persoonlijk advies om u ruimte mooi in te richten. U kunt een tekening mee nemen zodat wij een uitgebreid advies kunnen geven. U bent van harte welkom in onze showroom.  

musterring san diego 1 beddenzaak eindhoven 20192

Meer zien van onze collectie: prachtige slaapkamers

Slaapkamerkasten en inloopkasten Nolte, Musterring en Poliform

Met een mooie slaapkamerkast met voldoende ruimte houdt u uw slaapkamer netjes op orde. Bijpassend aan uw ledikant, of kies voor een prachtige grote kast van één van de topmerken die wij aanbieden.

slaapcomfort homepage poliform 1
Slaapkamerkasten op maat gemaakt Poliform Nolte Musterring Vroomshoop

 

Meer zien van onze collectie: slaapkamerkasten ook op maat voor u gemaakt.

Kinderkamers Lifetime

Kinderkamers en tienerkamers van Lifetime. Na het babybedje is het tijd voor een groot ledikant. Thematische kinderledikanten, vaak voorzien van bijpassende accessoires maken dat uw kind zich prettig voelt in de eigen slaapkamer. In onze showroom kunt u diverse opstellingen zelf bekijken. 

slaapcomfort homepage lifetime kinderbedden collectie profita 3

Lifetime kidsrooms kinderkamers

 

Wilt u alvast kijken hoe u uw kinderkamer het beste kunt indelen? Met het 3D tekenprogramma van Life Time kunt u gemakkelijk en snel alvast een indeling tekenen. Onze kinderkamer adviseurs staan u ook graag te woord om zo tot een geschikte inrichting te komen die praktisch is en zeker ook erg leuk voor uw kind.

Meer zien van onze collectie: Lifetime kidsrooms kinderkamers

Dekbedden en kussens Profita Auping Tempur en meer 

Dekbedden en hoofdkussens worden vaak gezien als accessoires voor de slaapkamer. Er zijn dekbedden in een synthetische kwaliteit, katoen, wol en vele dons kwaliteiten. Ieder type heeft bepaalde eigenschappen die al dan niet perfect bij u passen. Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u hierin adviseren. Profita 4 seizoenen dekbedden van ganzendons eendendons wol kameelhaar zijde of synthetisch in de showroom bij Profita bedden speciaalzaak regio Eindhoven
Profita 4 seizoenen dekbedden Ganzendons Eendendons Wol Kameelhaar Zijde of Synthetisch

Meer zien van onze collectie: dekbedden

Hoofdkussens van Tempur Profita Latex Bliss Silvana Support of Auping.

Hoofdkussens maken uw nieuwe bed helemaal af. Een goed passend hoofdkussen zorgt voor perfecte ondersteuning van uw nek waardoor u helemaal ontspannen slaapt. Samen met ons kiest u het beste hoofdkussen bij ons in de winkel. U kunt deze altijd eerst op proef thuis uitproberen.Hoofdkussens uit proberen of kopen in de regio Eindhoven van Tempur Silvana Brinkhaus of Auping kan bij kussen specialist Profita
Hoofdkussens testen of kopen bij Eindhoven van Tempur Silvana Latex Bliss of Auping

Meer zien van onze collectie: hoofdkussens

 

Goed slapen begint met goed advies en keuze uit een breed assortiment. Als beddenzaak geeft Profita u al meer dan 50 jaar onafhankelijk deskundig slaap advies. Ook voor gordijnen bestellen of een tapijt in de regio Eindhoven kunt u bij Profita terecht, zodat uw slaapkamer in één keer helemaal af is. Wij zijn u graag van dienst om uw wensen te vervullen wanneer u een slaapkamer gaat kopen. U bent van harte welkom!